Όντομ: «Ιδανικό μέρος για να παίξω μπάσκετ η Βιτόρια»

Ο Λαμάρ Όντομ αφίχθη στη Βιτόρια και παρουσιάστηκε από τους Βάσκους, τονίζοντας ότι βλέπει τη Λαμποράλ Κούτσα ως μεγάλη ευκαιρία για να ξαναβρεί τον ενθουσιασμό του για το μπάσκετ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο πρώην φόργουορντ του ΝΒΑ:

«Νιώθω πολύ καλά σωματικά, αλλά περισσότερο επέλεξα να έρθω για να ξαναβρώ τον ενθουσιασμό μου για το μπάσκετ. Είμαι εδώ για ένα νέο ξεκίνημα. Η Βιτόρια είναι ιδανικό μέρος για μένα προκειμένου να σκεφτώ, να ηρεμήσω και να παίξω μπάσκετ.

Πιστεύω πως μπορώ να γίνω ηγέτης της ομάδας, μπορώ να είμαι μια φωνή στα αποδυτήρια. Θέλω να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου την ομάδα και έχω την επιθυμία να γίνω πρωταθλητής.

Μίλησα με τον Πάου (σ.σ. Γκασλό) που έχει πολύ καλή σχέση με τον κόουτς Σκαριόλο. Μου είπε τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και την πόλη, ότι μπορεί να θέλω ακόμη και να μείνω για πάντα εκεί. Μετά τη συνομιλία μας δεν είχα καμία αμφιβολία για την επιλογή που θα έκανα.

Τα χρήματα δεν έχουν σημασία σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου. Δεν με έφεραν αυτά στη Βιτόρια, αλλά η επιθυμία μου να νιώσω ξανά την αγάπη για το μπάσκετ».

Είμαι καλός άνθρωπος. Με δίδαξαν να σέβομαι τους ανθρώπους (σ.σ. αναφερόμενος στα προβλήματα που είχε με τα ναρκωτικά). Σήμερα ακούμε ό,τι και να λέγεται για κάποιους. Μπορεί κάποιοι που δεν με γνωρίζουν να θεωρούν πως είμαι κακός άνθρωπος, αλλά δεν είμαι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα