ΟΦΗ: «Μην ταξιδέψετε στα Περιβόλια, θα πανηγυρίσουμε στο “Θ. Βαρδινογιάννης”»

Η ΠΑΕ ΟΦΗ, μέσω ανακοίνωσης, κάλεσε τους φιλάθλους να μην πάνε στα Χανιά για τον πρώτο αγώνα μπαράζ με τον Πλατανιά. Η «μελανόλευκη» εταιρία τους καλεί να σεβαστούν την απαγόρευση, να προστατέψουν την ομάδα και να κάνουν υπομονή για να «πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στην έδρα μας την επίτευξη του στόχου».

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση, ανφέρει: «Μετά την απόφαση της αστυνομίας να μην επιτρέψει τη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας μας στα Χανιά για τον πρώτο αγώνα μπαράζ με τον Πλατανιά, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 κάνει έκκληση στον κόσμο να μην ταξιδέψει την Κυριακή στο γήπεδο των Περιβολίων.

Κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά από τη στιγμή που η αστυνομία έλαβε διαφορετική απόφαση, οφείλουμε να τη σεβαστούμε. Να προστατεύσουμε την ομάδα μας και να μη δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα.

Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες που έχουμε απέναντι στην ομάδα. Πάνω απ’ όλα οφείλουμε να προστατεύσουμε τον ΟΦΗ τόσο ενόψει του αγώνα ρεβάνς της Τετάρτης όσο και ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους μας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και τώρα, στο τελευταίο εκτός έδρας ματς της χρονιάς, είναι χρέος μας προστατεύσουμε και πάλι την ομάδα μας. Την Τετάρτη θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στην έδρα μας την επίτευξη του στόχου. Ραντεβού την Τετάρτη στο “Θ. Βαρδινογιάννης”!».

Δεκαπέντε παίκτες κινδυνεύουν να χάσουν την «μονομαχία» ΟΦΗ – Πλατανιά

Διαβάστε επίσης