ΟΦΗ: Ο Μιχάλης Μπούσης και το «μαγικό» 68%

Παρασκήνια: TOP SECRET

ΟΦΗ: Ο Μιχάλης Μπούσης και το «μαγικό» 68%

Γρήγορα όπως φαίνεται προχωρά η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, Μιχάλης Μπούσης, αποκτά όλο και μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών.

Ακόμη τρεις μέτοχοι, οι Καλλέργος Βουλγαράκης, Πολύδωρας Μαρμαράς και Ζαχαρίας Μωραΐτης, παραχώρησαν τις μετοχές τους στον Μιχάλη Μπούση. Έτσι, πλέον, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας έχει αποκτήσει τις μετοχές από 25 μετόχους, οι οποίοι είναι οι εξής: Καράτζης, Χαλκιαδάκης, Τζιράκης, Σηφάκης, Πολεμαρχάκης, Βάβουλας, Μυλωνάκης,  Κουμαντάκης,  Σαπουνάκης, Μανωλιδάκης, Ορφανάκης, Πλουμάκης, Πλατάκης, Λ. Παπακαλιάτης, Βαρδαλαχάκης, Χατζάκης, Αδάμης, Πετράκης,  Βίστης, Ρεπανάκης, Καρνής, Τσακαλάκης, ΚΤΕΛ Ηρακλείου (Βουλγαράκης), Μαρμαράς  Μωραΐτης.

Ο στόχος του επιχειρηματία είναι να πάρει δωρεάν το 68% του μετοχικού κεφαλαίου. Γιατί: πολύ απλά με αυτό το ποσοστό «εξαφανίζονται» τα δικαιώματα της μειοψηφίας. «Αγκάθια στην απόκτηση του ποσοστού 68% είναι οι μετοχές που κατέχουν οι Φώτης Τσάλος και Δημ. Παπαδάκης, οι οποίοι δεν έχουν ενθουσιαστεί με την ιδέα να χαρίσουν τις μετοχές τους.

Προβλέπεται νέος εμφύλιος στο Ηράκλειο, κάτι βέβαια που δεν γίνεται για πρώτη φορά…

Διαβάστε επίσης