ΟΦΗ: «Το βραβείο fair play ζυγίζει περισσότερο από τ’ άλλα»

Υπερήφανοι στον ΟΦΗ, μετά την παραλαβή του βραβείου «Fair Play» για την περασμένη σεζόν, από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ).

Με ανακοίνωσή τους, οι Κρητικοί τονίζουν πως το συγκεκριμένο βραβείο «ζυγίζει» περισσότερο από τα υπόλοιπα, ενώ ειδική αναφορά έγινε και στον προπονητή Γιώργο Σίμο, ο οποίος ήταν μέσα στους τρεις καλύτερους προπονητές για τη σεζόν 2019/20.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Όταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του αθλήματος αναγνωρίζουν το ήθος και τις αξίες σου, τότε το βραβείο “Fair Play” …ζυγίζει περισσότερο από τ’ άλλα!

Η ομάδα μας βραβεύθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για όλες τις δράσεις της μέσα στο 2020 και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, κ. Ηλίας Πουρσανίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ανάδειξης των κορυφαίων της χρονιάς και μίλησε για όσα γίνονται εντός και εκτός του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»!

Την ίδια στιγμή η παρουσία του προπονητή μας, κ. Γιώργου Σίμου στην κορυφαία τριάδα των προπονητών του ελληνικού πρωταθλήματος για την αγωνιστική σεζόν 2019-20 αποτελεί μια ακόμα επιβράβευση της ομάδας μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα