Ογκμπόννα: «Τυχερός που είμαι ζωντανός»

Μια άγνωστη περιπέτεια της ζωής του αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Ογκμπόννα και προκάλεσε ανατριχίλα. Τον Δεκέμβριο του 2008 οδηγούσε το αυτοκίνητό του πάνω σε μια γέφυρα όταν αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και το όχημά του κατέληξε σε ποταμό με τον άσο της Γουέστ Χαμ να τονίζει ότι σώθηκε από θαύμα.

«Είμαι τυχερός που βρίσκομαι εδώ και κάνω δηλώσεις, ανέφερε ο 31χρονός αμυντικός των «σφυριών» στην Mirror. Οδηγούσα στο αεροδρόμιο μέσα στην νύχτα και αποκοιμήθηκα. Ξύπνησα και συνειδητοποίησα ότι βρισκόμουν στην απέναντι πλευρά του δρόμου. όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Το αυτοκίνητό μου ενώ βρισκόταν σε γέφυρα εξετράπη της πορείας τυο και έπεσε στον ποταμό. Ευτυχώς κάποιος περαστικός βρέθηκε τότε από πίσω μου και μου είπε «Δεν βλέπω το αυτοκίνητό σου πια. Ήταν ο άνθρωπος που με έσωσε. Κοίταξε κάτω στο έδαφος και εντόπισε ένα κομμάτι του αυτοκινήτου του. Στην συνέχεια αυτός κάλεσε την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης. Δεν έχω δει αυτόν τον άνθρωπο από τότε και δεν γνωρίζω ακόμα και το όνομά του. Σεβασμός στην ζωή. Ποτέ να μην αναβάλεις για αύριο ό, τι μπορείς να κάνεις σήμερα», επισήμανε ο Ογκμπόννα.

Στην ίδια συνέντευξη εξάλλου, ο Ογκμπόννα διαφώνησε με την πρόσφατη τοποθέτηση του Ντεμπά Μπα ότι όλοι οι μαύροι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται στην Ιταλία πρέπει να αναζητήσουν αλλού το νέο τους ποδοσφαιρικό σταθμό.

«Αυτό είναι υπερβολικό. Εάν τεθούν συγκεκριμένοι νόμοι το φαινόμενο του ρατσισμού στα ιταλικά γήπεδα μπορεί να αντιμετωπιστεί. Ας μην πούμε περισσότερα. Πάρτε το παράδειγμα με τους χούλιγκανς στην Αγγλία. Μόλις τέθηκαν σε εφαρμογή νόμοι νόμοι, τα δυσάρεστα αυτά φαινόμενα δεν επαναλήφθηκαν», κατέληξε ο κεντρικός αμυντικός της Γουέστ Χαμ.

Διαβάστε επίσης