Οι ΑΕΚτζήδες κατάλαβαν τώρα, την αξία του Μάνταλου; Παίζεται…

Ωραία τα κατάφερε η ΑΕΚ. Πάει και κερδίζει 4-1 στην Ουκρανία και χάνει 3-0 στο ΟΑΚΑ για το Europa League. Τώρα θα εκτιμήσουν οι ΑΕΚτζήδες την αξία του Μάνταλου; Παίζεται.

Ο Μάνταλος, που για όλα φταίει στην ΑΕΚ, δεν έπαιξε στο ματς με τους Ουκρανούς, τιμωρημένος ήτανε. Κι είδες, μάστορα, ότι δεν κυλούσε το τόπι στο χορτάρι.

Άπαξ και λείπε ο Μάνταλος από την 11αδα, είναι άλλη ομάδα η ΑΕΚ. Δεν πα να παίζουνε μέσα Λιβάγια και Ολιβέρα και βάλε ό,τι θες. Το κουμάντο στο γήπεδο το κάνει ο Μάνταλος.

Κι επειδή δεν έπαιξε ο Μάνταλος δεν μπορεί η ΑΕΚ να κερδίσει μία Ζόρια; Πλάκα κάνουμε τώρα; Ποια είναι η Ζόρια, ρε, καμία Μπάγερν;

Και δεν μιλάμε για το δεύτερο ημίχρονο που έμεινε με δέκα. Για το πρώτο μιλάμε. Ούτε στέκομαι στο κοροϊδίστικο γκολ που έφαγε ο τερματοφύλακας ο Αθανασιάδης. Γίνονται τέτοιες γκάφες, μπάλα είναι. Η επίθεση τιμ έκανε, που δεν μπορούσε να φτιάξει μια ευκαιρία;

Είπαμε, όμως, άπαξ και δεν πα΄ζιει ο Μάνταλος, δεν τσουλάει με τίποτα. Μιλάμε γι αυτόν τον Μάνταλο που τον περιμένουνε στη γωνία οι ΑΕΚτζήδες, μετά από κάθε άτυχο αποτέλεσμα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα