Οι αγρότες προειδοποιούν: “Θα κόψουμε την Ελλάδα στα δύο”

«Τελεσίγραφο» των αγροτών στην κυβέρνηση για νέες κινητοποιήσεις καθώς ζητάνε να οριστεί μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου το ραντεβού με τους αρμόδιους υπουργούς

Την κυβέρνηση προειδοποιούν για ακόμα μια φορά οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας, καθώς έχουν δώσει διορία μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου προκειμένου να οριστεί ραντεβού με κλιμάκιο υπουργών, αλλιώς θα προχωρήσουν σε νέες «σκληρές» κινητοποιήσεις. Αυτό αποφάσισαν σε συνέλευσή τους το μεσημέρι της Κυριακής(10/2).

Συγκεκριμένα, οι αγρότες αποφάσισαν πως αν μέχρι τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας δεν έχει οριστεί το ραντεβού, τότε θα υπάρξει νέα κινητοποίηση με παρόμοιο στόχο με αυτόν του Σαββάτου όταν και απέκλεισαν τις σήραγγες στα Τέμπη και «κόπηκε» η Ελλάδα στα δύο.

Αν δεν έχει υπάρξει ραντεβού μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, το νέο ραντεβού των αγροτών της Νίκαιας έχει οριστεί για την Τρίτη στις 4 το απόγευμα στον κόμβο του Πλατύκαμπου.

Οι αγρότες δεν αποκλείουν να προχωρήσουν σε κάθοδο στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους.

Παράλληλα, αύριο, στις 10 το πρωί αγρότες των Σερρών θα προχωρήσουν σε δίωρο αποκλεισμό της εφορίας της πόλης.

Εν τω μεταξύ, σε αποκλεισμό της νέας εθνικής οδού Ναυπλίου – Μυκηνών στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου προχώρησαν σήμερα στις 12 το μεσημέρι αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Αργολίδας. Ενημέρωσαν πως θα παραμείνουν στο σημείο τουλάχιστον μέχρι τις 4 το μεσημέρι.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης