Οι ανεμβολίαστοι είναι υπεύθυνοι για τον διχασμό της κοινωνίας

«Σε 2-3 βδομάδες τα κρούσματα θα ξεπερνούν ίσως και κατά πολύ τις 6.000-7.000 ημερησίως» λέει ο καθηγητής Φαρμακολογίας

Τον κώδωνα του κινδύνου για την έκρηξη των κρουσμάτων στην χώρα μας τις τελευταίες ημέρας και την σχέση της πορείας της πανδημίας με το εμβολιαστικό πρόγραμμα έκρουσε ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης Αχιλλέας Γραβάνης.

Όπως γράφει σε ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook, από την διασπορά του ιού, από την οποία θα βλέπουμε περισσότερα από 6.000 κρούσματα ημερησίως, η οικονομία θα δεχθεί μεγάλο πλήγμα και πολλές επιχειρήσεις θα οδηγηθούν στην χρεοκοπία τονίζοντας πως σε αυτήν την κατάσταση συμβάλλουν όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν και διχάζουν την κοινωνία.

«Σε αυτούς θα οφείλεται η δυστυχία αυτή, σε αυτούς θα σταλεί ο λογαριασμός της οικονομικής δυσπραγίας, της οσμής αρρώστιας και θανάτου», είπε χαρακτηριστικά. Σημειώνει δε χαρακτηριστικά πως «η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας θα έχει κάνει το καθήκον της, ως όφειλε και θα ζητά εξηγήσεις. Η πολιτεία επίσης θα πρέπει με θάρρος και υπευθυνότητα να επεκτείνει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και σε άλλες επαγγελματικές ομάδες».

Τέλος, κλείνοντας την ανάρτησή του, εξαπολύει επίθεση σε συναδέλφους του τονίζοντας πως «επιτέλους, οι ακαδημαϊκοί επιστημονικοί φορείς να ζητήσουν από τους ‘επιστήμονες’ και τους επιστημονιζοντες εμπόρους της δυστυχίας να τεκμηριώσουν τις επικίνδυνες για την δημόσια υγεία απόψεις τους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα