Οι άστεγοι και τα Ολυμπιακά όνειρα απόψε στο «Special Report»

O Τάσος Τέλλογλου και ο Αντώνης Φουρλής παρουσιάζουν στις 24:00 άλλο ένα άκρως ενδιαφέρον επεισόδιο της γνωστής εκπομπής

Ο Τάσος Τέλλογλου και ο Αντώνης Φουρλής, αλλά και οι έμπειροι reporters του ειδησεογραφικού τμήματος του Αnt1 παρουσιάζουν μεγάλες έρευνες, αποκαλυπτικά θέματα, αποκλειστικές συνεντεύξεις, διεισδυτικά ρεπορτάζ, συναρπαστικές αφηγήσεις και οδοιπορικά από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Τι θα δούμε απόψε στις 24:00

«ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ»

Ο Αντώνης Φουρλής ερευνά τι συμβαίνει με τους ανθρώπους που παραμένουν στους δρόμους των πόλεων όταν όλοι «μένουμε σπίτι» για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία. Μετά την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος COVID-19 σε κέντρο ημέρας αστέγων στον Πειραιά, η εκπομπή «Special Report» ερευνά ποιο είναι το δίχτυ προστασίας των ανθρώπων αυτών από την εξάπλωση του ιού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΟΝΕΙΡΑ

Ο Τάσος Τέλλογλου παρακολούθησε, για μήνες, την προετοιμασία νέων Ελλήνων αθλητών που έδωσαν τα πάντα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας.

Η κάμερα της εκπομπής «Special Report» καταγράφει το δίλημμα, στο οποίο οδηγήθηκαν με την επέλαση του κορωνοϊού, μεταξύ των ολυμπιακών ονείρων τους και του φόβου για την εξάπλωση της πανδημίας. Πώς συνεχίζεται η προπόνησή τους, εν μέσω καραντίνας, και πώς αισθάνονται για τη μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων για το καλοκαίρι του 2021;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα