Οι διαφορετικές οπτικές

Οι αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑίο Νίκο Μπίστη για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» - Πως αντέδρασε το ΚΙΝΑΛ

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» το είδαν από διαφορετική οπτική γωνία ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ. Στην Κουμουνδούρου, λειτουργώντας σαν τον πεινασμένο που ονειρεύεται καρβέλια, ισχυρίζονται σε όλες τις τοποθετήσεις τους ότι το δημοσίευμα αποτέλεσε ένα μήνυμα του ιδιοκτήτη της εφημερίδας Βαγγέλη Μαρινάκη προς το Μαξίμου.

Μάλιστα, το συνδύασαν και με τη θέση που πήρε ο μεγαλοεπιχειρηματίας προ ολίγων ημερών σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά: «Καλό δεν έχουμε δει ούτε πρόκειται να δούμε από τους Κινέζους και την Cosco». Μάλιστα, ο Νίκος Μπίστης σε ανάρτησή του υποστήριξε «καλύτερα να αναζητήσουμε πιο γήινες εξηγήσεις. Το βέβαιο είναι ότι κάτι θέλουν να πουν στον κ. Μητσοτάκη. Το κατά πόσον θα εισακουστούν θα το μάθουμε προσεχώς».

Διαφορετική ήταν η οπτική γωνία του ΚΙΝΑΛ. Πιο ΠΑΣΟΚική. Έτσι το ΚΙΝΑΛ υποστήριξε ότι το δημοσίευμα ήταν προϊόν της επικοινωνιακής ομάδας του Μαξίμου: «Δείχνει τον ΕΟΔΥ και κατ’ επέκταση το Υπουργείο Υγείας, ότι τα έκαναν δηλαδή θάλασσα με λάθη που κόστισαν ανθρώπινες ζωές και τώρα ψάχνουν το εξιλαστήριο θύμα. Αυτό είναι το επιτελικό κράτος της Ν.Δ. Στην επιτυχία ζήτω ο Μητσοτάκης και στην αποτυχία φταίνε μόνο οι Υπουργοί και οι Διοικητές. Γιατί το Μαξίμου δεν ήξερε τίποτα! Δεν έχουν το θάρρος ούτε να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα