Οι «διακοπές» που… εξέθεσαν τον Μίτσελ

Όπως είχαμε γράψει και την προηγούμενη εβδομάδα, μπορεί ο Ντέρεκ Μπόατενγκ να διαβεβαίωνε τους ανθρώπους της διοίκησης του Ολυμπιακού αλλά και τον προπονητή Μίτσελ που εισηγήθηκε την απόκτησή του ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι προτεραιότητά του για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι τα λόγια του αποτελούν και… εγγύηση.

Του λόγου το αληθές αποδεικνύεται περίτρανα την εβδομάδα που διανύουμε, αφού μπορεί ο Γκανέζος χαφ να επικοινώνησε τελικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για να ενημερώσει ότι… ζει, αλλά το πρόβλημα με το διαβατήριό του παραμένει και για αυτόν τον λόγο –όπως ισχυρίζεται τουλάχιστον– δεν μπορεί να ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Την ίδια ώρα, οι διοικούντες αναμένεται με την επιστροφή του ποδοσφαιριστή να τηρήσουν «σκληρή» γραμμή, αφού θεωρείται αδικαιολογήτως απών. Ο μόνος λόγος που δεν έχει φτάσει ήδη η υπόθεση στα άκρα είναι η παρουσία του Μίτσελ, καθώς ο ποδοσφαιριστής αποτελούσε απόλυτα προσωπική του επιλογή, λόγω της κοινής τους θητείας στη Χετάφε.

Από την άλλη όμως, και όπως είναι λογικό, ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός νιώθει εκτεθειμένος από τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή. Έβαζε το χέρι του στη φωτιά για την αξία του αλλά και για τον χαρακτήρα του, αλλά αποδεικνύεται ότι ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» πόνταρε σε «ατίθασο» άλογο.

Πλην συγκλονιστικού απροόπτου λοιπόν, το κεφάλαιο Μπόατενγκ θα πρέπει να θεωρείται «κλεισμένο» και το μόνο που θα θυμούνται όλοι είναι ότι ήρθε, έκανε προπονήσεις με την ομάδα για 2 μήνες, αλλά δεν πραγματοποίησε επίσημη εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα. Κερδισμένος φυσικά είναι μόνο ο Γκανέζος, αφού όσο καιρό έμεινε στην Ελλάδα, διατηρήθηκε σε φόρμα και έκανε και τις διακοπές του. Και μάλιστα όλα αυτά, τζάμπα…

Όλα αυτά, βέβαια, δείχνουν ότι το καλοκαίρι πριν προχωρήσει οποιαδήποτε μεταγραφική υπόθεση θα υπάρχει ενδελεχής ελέγχος ώστε να αποφευχθούν ανάλογα φαινόμενα.

Παύλος Κουστέρης

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα