Οι διαρρήκτες έκαναν μακροβούτι στο σπίτι του

Μπορεί ο αναπληρωτής Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας να διαρρηγνύει τα ιμάτια του σε κάθε συζήτηση στην Βουλή, ότι τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι έχει μειωθεί η εγκληματικότητα, όμως η καθημερινότητα τον διαψεύδει με πανηγυρικό τρόπο.

Ειδικά όταν υπάρχουν περιστατικά με θύματα βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, είναι λογικό να αυξάνει το αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες, οι οποίοι αφενός μεν δεν έχουν την αναγνωρισιμότητα ενός βουλευτή (ειδικά ο Παπαδόπουλος είναι από τους εκλεκτούς των αθηναϊκών καναλιών), αφετέρου δε οι βουλευτές έχουν και μεγαλύτερη προστασία από τους κοινούς θνητούς. Όπως έγινε με τον Σάκη Παπαδόπουλο, βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πήγε για μπάνιο και όταν επέστρεψε στο εξοχικό του στην Άφησσο Πηλίου, το βρήκε παραβιασμένο. Οι διαρρήκτες αφαίρεσαν 300 ευρώ σε μετρητά που βρήκαν στο εξοχικό και το iPhone της κόρης του βουλευτή.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στις αρχές, η διάρρηξη κατά πάσα πιθανότητα έγινε το Σάββατο μεταξύ 11 το πρωί μέχρι 1 το μεσημέρι, όπου ο κ. Παπαδόπουλος βρισκόταν για μπάνιο με την οικογένειά του σε γνωστό θέρετρο της Μαγνησίας. Την διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλο.

Να σημειωθεί ότι το iPhone της κόρης του βουλευτή Έλενας ήταν υπηρεσιακό. Στο πλαίσιο της αξιοκρατίας που υπάρχει επί ΣΥΡΙΖΑ, η κόρη του βουλευτή Τρικάλων είναι εκ των στενών συνεργατών του υπουργού Οικονομικών,  Ευκλείδη Τσακαλώτου. Μάλιστα όπως αναφέρθηκε στις αρχές μετά την διάρρηξη η κ. Παπαδοπούλου έμεινε χωρίς το υπηρεσιακό της τηλέφωνο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα