«Οι δολοφόνοι της Ελένης είχαν λογική και το μυαλό τους δούλευε πάρα πολύ καλά»

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας, τα οποία «καίνε» τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της φοιτήτρια Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Γνωστός δικηγόρος του νησιού πήγε στην τακτική Ανακρίτρια της Ρόδου για προφορική ενημέρωση, εξαιτίας στοιχείων τα οποία αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τις ερχόμενες ημέρες. Στον συγκεκριμένο δικηγόρο, ο πατέρας του 21χρονου Ροδίτη, του έστειλε γραπτό μήνυμα, μόλις μία ημέρα μετά τη δολοφονία της Ελένης.

Από την πρώτη στιγμή των προσαγωγών για την υπόθεση του βιασμού και της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, ο συγκεκριμένος δικηγόρος είχε επιλέξει να απέχει από αυτήν. Ο ίδιος είχε λάβει ένα μήνυμα στο κινητό του, από τον πατέρα του 21χρονου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της νεαρής κοπέλας, με το οποίο του ζητούσε να συναντηθούν και με τον αδελφό του, για την διεκπεραίωση εκκρεμότητας που είχε με την υπογραφή ενός μισθωτηρίου σε κατάστημα των Πεύκων.

Μετά από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψαν αρκετά νέα στοιχεία. Από τις 28 Νοέμβριου μέχρι και την παραμονή της σύλληψής του, ο Ροδίτης πραγματοποίησε 47 κλήσεις.

Μιλούσε με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φόρες την ημέρα. Την ημέρα της σύλληψής του έδωσε το τηλέφωνο στον πατέρα του και έγιναν 42 κλήσεις.

Ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής φαίνεται ότι επικοινώνησε ελάχιστα με τον πατέρα του, τρεις φορές μέσα σε πέντε ημέρες.

«Η πρώτη τους κίνηση ήταν αυτό, να μιλήσουν με τους δικούς τους και με κάποιο δικηγόρο. Από εκείνη την ημέρα ακόμα και από τα ξημερώματα. Είχαν λογική, το μυαλό τους δούλευε πάρα πολύ καλά. Έκαναν ότι είναι δυνατόν για να εξαφανίσουν οποιοδήποτε στοιχείο» είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας, μιλώντας στο Star.

Στο μεταξύ συγκλονίζει μαρτυρία για τη δράση του 21χρονου Ροδίτη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο. Φίλος του 21χρονου κατηγορούμενου απεκάλυψε ότι η δράση του ήταν κοινό μυστικό στο νησί.

«Είναι γνωστό ότι κυνηγούσε κορίτσια», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φίλος του Ροδίτη.

«Ξέρω ότι ήταν συνεχώς στο κυνήγι. Ό,τι πρόβλημα και να δημιουργούσε τον προστάτευε πάντα η οικογένειά του. Είχε δηλαδή πάντα την πλάτη του καλυμμένη. Δεδομένης της οικονομικής του επιφάνειας και των προβλημάτων που είχε δημιουργήσει στο παρελθόν, τα οποία καλύφθηκαν, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πεις ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε αυτόν τον άνθρωπο να τον αναγκάσει να κάνει κάτι που δεν ήθελε».

Διαβάστε επίσης