Οι δύο υπουργοί που ξεχωρίζουν

Στις δύο πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των πολιτών βρίσκονται οι υπουργοί Εξωτερικών και Υγείας Νίκος Δένδιας και Βασίλης Κικίλιας αντίστοιχα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Opinion Poll για λογαριασμό της ηλεκτρονικής εφημερίδας Political.

Στην ερώτηση «ποιους από τους υπουργούς ξεχωρίζετε για τη συνολική πολιτική παρουσία τους και το έργο που έχουν παράγει» ο υπουργός Υγείας Βασίλιας Κικίλιας κερδίζει την πρώτη θέση με ποσοστό 24% και ακολουθεί ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με 23,5%.

Οι δύο τους έχουν κληθεί τους τελευταίους μήνες να διαχειριστούν δύο πολύ σοβαρά ζητήματα όπως είναι η πανδημία του κορωνοϊού και τα ελληνοτουρκικά. Οι χειρισμοί τους φαίνεται ότι αποτελούν ψήφο εμπιστοσύνης προς τους πολίτες αφού δεν είναι η πρώτη φορά που «κερδίζουν» σε δημοφιλία τις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Ένα μήνα πριν είχαν χριστεί και πάλι ως «το βαρύ πυροβολικό» της κυβέρνησης σε έταιρη δημοσκόπηση της Opinion Poll.

Στις υπόλοιπες θέσεις της 10άδας ακολουθούν οι υπουργοί Τάκης Θεοδωρικάκος, Κυριάκος Πιερακάκης, Χρήστος Σταϊκούρας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Κωστής Χατζηδάκης, Γιάννης Βρούτσης και Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα