Το φιλί στο στόμα της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή

 

Xθες δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκαν για πρώτη φορά επί σκηνής, χαρίζοντας στους τηλεθεατές του J2US μία μοναδική μουσική συνάντηση.

Η Άννα Βίσση, υπερχορτασμένη από επιτυχίες και εμπειρίες κι η Δέσποινα Βανδή έχοντας πλέον αποκτήσει το δικό της προσωπικό στίγμα και ρεπερτόριο δεν είχαν πλέον τίποτα να χωρίσουν. Αντιθέτως, είναι πολλά περισσότερα πια αυτά που τις ενώνουν. Και είναι προφανές πως οι ιθύνοντες της κοινής δισκογραφικής τους στέγης έχουν κάθε λόγο να επενδύσουν σε μια συνεργασία τους.

Οι δυο τους όπως φάνηκε χθες, είναι πανέτοιμες για κάτι τέτοιο. Και ερμήνευσαν η μία τραγούδια της άλλης και αστειεύτηκαν αναφερόμενες στα παλιά και συνδύασαν πολύ αρμονικά τα τραγούδια τους – έχουν πολλά κοινά στοιχεία εξάλλου τα ρεπερτόριά τους – και φάνηκε να το απολαμβάνουν κιόλας. Μέχρι και φιλί στο στόμα αντάλλαξαν παραπέμποντας, σε παλαιότερο αντίστοιχο ενσταντανέ της Μαντόνα με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Tην ώρα που η Άννα Βίσση τραγουδούσε στη σκηνή του μουσικού σόου, η Δέσποινα Βανδή την απαθανάτισε και μοιράστηκε τη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μερικές ώρες αργότερα, ήταν η σειρά της Άννας Βίσση να μιλήσει δημοσίως για τη Δέσποινα Βανδή. Ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο Instagram στην οποία αγκαλιάζονται σφιχτά και χαμογελούν έγραψε: «Ήταν αληθινό. Ήμασταν και οι δύο χαρούμενες. Σ’ ευχαριστώ Δέσποινα».

J2US: Τέλος στην κόντρα Βίσση – Βανδή! Το φιλί στο στόμα – YouTube

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα