Οι ευχές των πολιτικών για τον εορτασμό των Θεοφανείων

Μεταξύ άλλων ευχήθηκαν οι Φώφη Γεννηματά, ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Τις ευχές τους εξέφρασαν με αφορμή τον εορτασμό των Θεοφανείων οι πολιτικοί ευχόμενοι να φύγουν τα κακά δαιμόνια και να έχουν φώτιση όλοι οι πολίτες.

“Καμμένος και φώτιση είναι δύο έννοιες που δεν πάνε μαζί”

Το 2019 να είναι χρονιά φώτισης για όλους και η χρονιά που θα θυμόμαστε ως απαρχή της αναγέννησης της πατρίδας μας, ευχήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Ραφήνα, όπου παραβρέθηκε στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων.

Όπως είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενος στο εκλογικό 2019, η νέα χρονιά θα είναι φωτεινή καθώς έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην κρίση των Ελληνίδων και των Ελλήνων καθώς η Νέα Δημοκρατία είναι η δύναμη εκείνη που εγγυάται την ασφάλεια και την ευημερία τους.

Ερωτηθείς για τις τελευταίες κινήσεις του Πάνου Καμμένου και τις μέσω twitter δηλώσεις του, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: “Καμμένος και φώτιση είναι δύο έννοιες που δεν πάνε μαζί”.

«Εύχομαι το Φως των ημερών να αγγίξει τις καρδιές μας . Να μας φωτίσει όλους πολίτες και πολιτικούς γιατί το 2019 είναι χρονιά αποφάσεων. Μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα, να ζήσουμε καλύτερα. Ενωμένοι οι Έλληνες να πάμε μπροστά. Χρόνια Πολλά!», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά.

«Σήμερα σύμφωνα με την παράδοση, είναι η μέρα που διώχνουμε τα δαιμόνια. Που τρέπονται σε φυγή οι καλικάντζαροι. Και τα κακά δαιμόνια της χώρας μετά από τόσα χρόνια ταλαιπωρίας και κρίσης παραμένουν ο διχασμός, ο λαϊκισμός, ο εθνικισμός, η στασιμότητα», είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Για να δούμε την Ελλάδα αλλιώς, αυτά πρέπει να νικήσουμε. Με τόλμη και σωφροσύνη. Καλή φώτιση σε όλους μας», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Χρόνια πολλά και καλή δύναμη! Η καλύτερη ευχή είναι ο λαός μας να «φωτίσει» τον δρόμο για μια ζωή με δικαιώματα χωρίς φτώχεια και πολέμους. Μπορούμε με ισχυρό ΚΚΕ παντού!», δήλωσε από την πλευρά του ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Διαβάστε επίσης