Οι φονιάδες της Τοπαλούδη «ψάρευαν» μαθήτριες έξω από σχολείο ΑμΕΑ

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για τη δράση τους

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για τους φονιάδες της φοιτήτριας  Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο και ειδικά για τον 19χρονο Αλβανό κατηγορούμενο που βίασε, μαζί με τον 23χρονο φίλο του Ρομά, μια 19χρονη με ειδικές ανάγκες, λίγες μόλις ημέρες μετά το φριτκό έγκλημα.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, οι δυο κατηγορούμενοι συνήθιζαν να στήνουν καρτέρι στην πλατεία Βρούχου, επί της οδού Δαμασκηνού, όπου βρίσκεται το Ειδικό Σχολείο Ρόδου.

Επαγγελματίες και κάτοικοι της περιοχής αναμένεται να καταθέσουν ότι είχαν δει τους δυο νεαρούς να προσεγγίζουν κορίτσια που έφευγαν από το Ειδικό Σχολείο, αλλά και από τα επιπλέον 4 σχολεία που στεγάζονται σε κοντινή απόσταση.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που έκανε στον ΑΝΤ1 ένας κάτοικος της περιοχής: «Φαινόταν σαν τακτική για να βρούνε κοπέλα. Ηταν μια καλή πηγή εδώ απ’ έξω. Κατά καιρούς τον έχουν δει, και τον 19χρονο και τον Ρομά.

Αυτουνού (σ.σ. του Ρομά) είναι γνωστή η φάτσα. Περιφερόταν εδώ πέρα σίγουρα, απέναντι από το σχολείο» ανέφερε συγκεκριμένα.

Αλλος περίοικος είπε στον ΑΝΤ1 ότι είχε δει τους δυο νεαρούς να επιβιβάζουν στο λευκό βαν νεαρές μαθήτριες. «Κάνανε πιάτσα. Να τις μεταφέρουν για να μην πάρουν ταξί και να φύγουν. Η τις γνώριζαν μέσα στην καφετέρια και δίνανε ραντεβού» τόνισε, εμπλέκοντας στην υπόθεση και τον 21χρονο Ελληνα (κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη): «Εκεί είχαν δει το αυτοκίνητο του 21χρονου. Πολλές φορές σταματούσε, έβγαιναν τα κοριτσάκια μέσα από την καφετέρια και πηγαίνανε» είπε στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης