Οι γελοιότητες των Τούρκων για Μαρινάκη και οι γελοίοι των Αθηνών που τις αναπαράγουν

Έκανε μια δήλωση ο Μαρινάκης, μετά το 3-0 επί της Φενέρ, ότι ο Ολυμπιακός πέτυχε μια νίκη στην πόλη μας, την Πόλη εννοούσε και το συνδύασε με το μπάσκετ, κι οι Τουρκαλάδες το έκαναν σημαία. Μιλάμε για τον τουρκικό Τύπο, που πιο προσκυνημένος και ανελεύθερος πεθαίνεις.

Ψάχνονται πάλι αυτόν καιρό για τσαμπουκάδες στο Αιγαίο και βρήκανε αφορμή με τις δηλώσεις του Μαρινάκη. Μια χαρά τους έκατσε. Για το μπάσκετ και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας στο μπάσκετ το 2012 μιλούσε ο Μαρινάκης, για εθνικιστικές τάσεις του γράφουν οι Τούρκοι. Αυτοί κι αν πουλάνε σανό στον λαό τους.

Κι αυτή τη γελοιότητα των Τούρκων, αντί να την αποδοκιμάσει ο ελληνικός Τύπος, το κάνανε κι αυτοί σημαία. Φυσικά, τα παιδιά του Σαββίδη στο γνωστό Σαββιδοτεχνείο, «Βράζουν οι Τούρκοι» σου λένε. Μάλιστα. Στα παπάρια μας αν βράζουν ακόμα ή σταμάτησε το βράσιμο στην κατσαρόλα.

Δηλαδή, αυτοί που βράζουν κάθε μέρα με το Αιγαίο, που ο Ερντογάν ζητάει το μισό, μιλάμε για «γαλάζιες πατρίδες», που απειλούν με μπούκα στα νησιά, που μπούκαραν στα Ίμια, που σκότωσαν τον Ηλιάκη και τα παιδιά στα Ίμια, να τους δικαιώσουμε κι από πάνω για μία δήλωση άσχετη, που την πήραν και την έκαναν προπαγάνδα;

Ο Σαββίδης είναι πατριώτης, υποτίθεται. Πώς αφήνει και γράφονται τέτοια πράγματα; Δεν είναι σαν έναν μαλάκα με περικεφαλαία, που έγραφε ότι με την αγορά των Ραφάλ από τη Γαλλία η Τούρκοι χρειάζονται 40 λεπτά για να φτάσουν στην Αθήνα κι όχι μισή ώρα.

Αυτός ο γκραν μαλάκας που νομίζει ότι πουλάει πνεύμα, όπως κάποτε η εφημερίδα του που έκλεισε, το παίζει προοδευτικός και καλά και μιλάει για «στρατόκαυλους». Κι άμα μπουκάρουνε οι Τούρκοι, ποιους θα παρακαλάει να τον σώσουν; Αυτοί, που τώρα αποκαλεί στρατόκαυλους. Μιλάμε για βλαμμένο παιδί. Πειραγμένο, που νομίζει ότι είναι προοδευτικός. Λες κι υπάρχει άνθρωπος πάνω στη γη που να θέλει πόλεμο. Τόσο αφελής. Ούτε καν βλαξ.

Ξέφυγα, όμως. Για τον Μαρινάκη σου έλεγα. Νομίζουν αυτά τα χαρωπά χαζά ότι του κάνανε τα μούτρα κρέας του Μαρινάκη. Ότι τον στριμώξανε με τις παπαριές τους.

Να τι γράψανε οι Τούρκοι: «Αυθάδης δήλωση από πλευράς Ολυμπιακού», είναι ο τίτλος του άρθρου της “Fotomac” που σημειώνει: «Στον δεύτερο αγώνα του UEFA Europa League για τον 4ο όμιλο, η Φενέρμπαχτσε έχασε με 3-0 από τον Ολυμπιακό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του ελληνικού συλλόγου, έκανε μετά το τέλος του αγώνα μια σκανδαλώδη δήλωση πως ήταν πολύ σημαντικό μια τέτοια νίκη στην Κωνσταντινούπολη, στη δική μας πόλη».

Στο ίδιο μήκος κύματος και το “Yenisafak”, που κάνει λόγο για «άσεμνο μήνυμα με αλαζονικές εκφράσεις», ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις του έγιναν αντικείμενο σχολιασμού από τους Τούρκους στα social media και στο #marinakis.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα