Οι Γερμανοί έβαλαν στο μάτι τον Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ έκανε καταπληκτική χρονιά με την Αλ Αΐν. Πήρε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ και συνέχισε να δείχνει πόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι, όπως είχε κάνει όλα τα προηγούμενα χρόνια και στον Παναθηναϊκό.

Ο Μπεργκ έχει πλέον μπροστά του τη μεγάλη πρόκληση του Μουντιάλ, αλλά γύρω από το όνομά του γίνεται και πάλι ο… κακός χαμός. Οι φήμες και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν αλλά αυτή τη φορά δεν έχουν να κάνουν με την Ελλάδα. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Ο ΠΑΟΚ, για τον οποίο είχε γραφτεί το όνομα του Μπεργκ τον Ιανουάριο, έχει ως πρώτο στόχο τον Πούκι και δείχνει να ασχολείται μ’ αυτόν. Αλλά με τον Μπεργκ ασχολούνται αλλού και φαίνεται ότι το κάνουν αρκετά… ζεστά. Συγκεκριμένα στη Γερμανία, εκεί όπου ο Σουηδός ουσιαστικά είχε φτιάξει το όνομά του, παίζοντας με τη φανέλα του Αμβούργου.

Η καριέρα του Μπεργκ μόνο πτωτική δεν ήταν από τότε που αποχώρησε από τη Γερμανία και στη Γερμανία δεν σταμάτησαν να τον παρακολουθούν. Έχει προταθεί σε αρκετές ομάδες, κάποιες απ’ αυτές τον έχουν βάλει στο… στόχαστρό τους και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε πρόταση ακόμα και πριν το Μουντιάλ.

Ωστόσο χρειάζονται αρκετά χρήματα αυτή τη στιγμή για να αγοράσει κάποιος τον Μπεργκ. Ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε και τη σεζόν που έκανε, που… αναγκάζει την ομάδα του να ξεκινάει την οποιαδήποτε κουβέντα από τα 5 εκατομμύρια και πάνω.

Διαβάστε επίσης