Οι κόρες της Μοσχολιού για την Πέγκυ Ζήνα: «Είναι ιεροσυλία»

Το τραγούδι της αξέχαστης Βίκυς Μοσχολιού «Άνθρωποι μονάχοι» που έχουν γράψει ο Γιάννης Σπανός και ο Γιάννης Καλαμίτσης και που για πρώτη φορά κυκλοφόρησε το 1977 πήρε απόφαση να διασκευάσει η Πέγκυ Ζήνα μετά από 40 χρόνια.

Το τραγούδι βρίσκεται ήδη στο YouTube ενώ ακούστηκε και στα «MAD VMA 2018» με τη φωνή της Πέγκυς Ζήνα αλλά και με στοιχεία ραπ και έναν νεαρό τενόρο που ερμηνεύει στίχους στα ιταλικά.

Η μικρότερη κόρη της αείμνηστης τραγουδίστριας Ευαγγελία Δομάζου αναφέρει στην «Espresso»: «Μας ζήτησαν άδεια για να βάλουν στην αρχή της διασκευής αυτής του «Άνθρωποι μονάχοι» τη φωνή της μητέρας μας κι εμείς αρνηθήκαμε. Θεωρώ ότι είναι ιεροσυλία για τέτοια κομμάτια να τα πειράζουμε και να τα αλλοιώνουμε. Και θα το πράξουμε φυσικά σε κάθε τέτοιου είδους ενέργειες, προκειμένου να διαφυλάξουμε τη μνήμη της μητέρας μας»

«Ένα τραγούδι – ύμνος απ’ τη φωνή της μητέρας μου. Μια τραγουδίστρια αποφάσισε να το βγάλει στη δισκογραφία με διασκευή ραπ ακούσματος, έναν τενόρο κι εκείνη να λέει το ρεφρέν. Λυπάμαι», έγραψε η κόρης της Βίκυς Μοσχολιού στη σελίδα της στο Facebook.

Ακούστε τη διασκευή:

Διαβάστε επίσης