Οι Lamb of God, μετά από 10 χρόνια απουσίας, «απασφάλισαν» και ισοπέδωσαν το Gazi Music Hall

Ένα εξαιρετικό live, μια υπέροχη ανάμνηση την Τετάρτη που μας πέρασε

Δεν είχε πάει καν 20:00 το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης όταν ο συναυλιακός χώρος του Gazi Music Hall είχε ήδη αρχίσει να γεμίζει και πολύ εύκολα μπορούσες να φανταστείς τι θα επακολουθούσε.

Η αρχή έγινε με τους  Έλληνες  Aetherian  και με μελωδικούς death-metal  ρυθμούς άρχισαν να ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα. Στα 40  λεπτά που έμειναν στην σκηνή, διαμορφώθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες, ο ιδρώτας άρχισε να κάνει την εμφάνιση του και στον χώρο γινόταν πλέον το αδιαχώρητο.

 

«We’ve come here to completely fuck this place up»

Αυτά ήταν, λίγο-πολύ, τα λόγια του frontman των Lamb of God, Randy Blythe,  μετά το δεύτερο τους κομμάτι  «Ruin» και λίγο πριν τον μεγάλο χαμό. Δεν ήταν υπερβολή. Το εννοούσε. Το έκαναν. Το νιώσαμε στο πετσί μας.

 

«Walk With Me in Hell»
  • Παρακολουθούσαμε το live από τον εξώστη και είχαμε  πολύ καλή οπτική επαφή τόσο με το stage όσο και με τους ασφυκτικά γεμάτους χώρους  του Gazi Music Hall, αλλά αυτό που έγινε μετά είναι δύσκολο να περιγραφεί.

Με το που έγινε η αναφώνηση του κομματιού «Walk With Me in Hell» , ο πανικός, η ανατριχίλα. Με μια φωνή οι  fans το καλωσόρισαν  και σαν να ήμασταν όλοι συνεννοημένοι, περιμέναμε να «σκάσει» το 1ο riff. Και «έσκασε».  Νιώσαμε τον εξώστη να σείεται και να τρίζει.  Ήταν ένα ξέσπασμα, αυθεντικό, μοναδικό γεμάτο ανακούφιση.  Κάτι που δύσκολα θα ξεχάσεις.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι όλη η συναυλία κινήθηκε περίπου στους ίδιους ρυθμούς. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν καθολική και ασταμάτητη. Οι  Lamb of God  έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους .

Μόλις τελείωσε το live είχαμε αυτό το αίσθημα ικανοποίησης , ολοκλήρωσης, θα ’λεγες  ότι ήμασταν ευτυχισμένοι. Μάλλον ήμασταν.

Χορηγός της βραδιάς ήταν η ΕΖΑ-beer και την ευχαριστούμε που μας έδωσε τη δυνατότητα να ζήσουμε μια βραδιά που θα μείνει για πολύ καιρό στις αναμνήσεις μας.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα