Οι «λούγκρες», ο Κρητίκαρος και η… Τατιάνα!

Πώς το λένε αυτό με τα παλικάρια που γίνονται μαλλιά κουβάρια;

Ενώ η χώρα ζει σε προεκλογικούς –έστω και άτυπα– ρυθμούς με το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης να χτυπάει «κόκκινο», ήρθε και το «κερασάκι» που έλειπε για να συμπληρωθεί η τούρτα της εθνικής μας φαιδρότητας. Μιας τούρτας που ως  «συστατικά» της έχει έναν υπουργό, έναν διάσημο μουσικοσυνθέτη και μια εθνική παρουσιάστρια.

Αν σας μπερδέψαμε, η εισαγωγή αφορά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το πολλά βαρύ ζεϊμπέκικο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ο οποίος ακούγοντας τα όσα του καταλόγισε μέσω της εκπομπής της η Τατιάνα Στεφανίδου για το σύστημα οργάνωσης στον τομέα της αρμοδιότητάς του, φαίνεται ότι στενοχωρήθηκε τόσο πολύ που είπε να πνίξει τον καημό στο νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδάει ο Σταμάτης Κραουνάκης. Άλλο που δεν ήθελαν οι… οχτροί του Κρητίκαρου. Τον είδαν να φουμάρει και τα σέρτικα σε κλειστό χώρο μη καπνιζόντων και άρχισε το ξυλίκι!

Πάλι καλά να λέει ο Παυλάρας που βρήκε «συνήγορο» στο πρόσωπο του Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος έσπευσε να τον υπερασπιστεί μέσω της εκπομπής του στο ραδιόφωνο, αποκαλώντας «λούγκρες» όλους τους ζηλιάρηδες που κατηγόρησαν όπως είπε τον Κρητίκαρο, μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούν να τον έχουν(!).

Έστω κι έτσι όμως, η Τατιάνα έμεινε με την απορία. «Τι είναι λούγκρα;» αναφώνησε έκπληκτη αλλά μάλλον ακιζόμενη!!! Στο κάτω-κάτω, γι’ αυτό υπάρχουν τα λεξικά, γι’ αυτό υπάρχει το κοντρόλ που θα μπορούσε να γκουγκλάρει την άγνωστη λέξη και να της την ψιθυρίσει ο αρχισυντάκτης στο αυτί. Αφήστε που αποκλείεται να μην ήξερε να της το εξηγήσει κάποιος από τους συνεργάτες της στο πάνελ της εκπομπής της.

Αλλά καλά τα λέει η λαϊκή σοφία για τα παλικάρια που γίνονται μαλλιά κουβάρια. Αν τώρα δεν το ξέρει ούτε αυτό η «Τάτη», τότε σηκώνουμε τα χέρια ψηλά…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα