Οι μεγάλοι του Big 4 ξανά στη διοίκηση της ΕΠΟ

Οι εκπρόσωποι των μεγάλων ομάδων θα εκπροσωπήσουν ξανά τη Super League στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ. Όπως προέκυψε από το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας, οι Αλέξης Αλεξίου (ΑΕΚ), Τάκης Αγραφιώτης (Ολυμπιακός), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ) θα συμμετέχουν στην Ε.Ε. και μαζί τους φυσικά ο πρόεδρος της λίγκας και αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Η μοναδική αλλαγή σε σχέση με ό,τι συνέβαινε μέχρι πρότινος είναι ότι την ΑΕΚ θα εκπροσωπεί ο Αλέξης Αλεξίου και όχι ο Βαγγέλης Ασλανίδης.

Υπενθυμίζεται ότι τα υπόλοιπα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας είναι οι Αστέριος Αντωνίου, Μάνος Γαβριηλίδης, Άγγελος Δανιήλ, Παναγιώτης Δημητρίου, Λεωνίδας Θωμαΐδης, Δημοσθένης Κουπτσίδης, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, Παναγιώτης Παπαχρήστος, Κλέαρχος Τζαφέρης, Κυριάκος Φύτρας, Γιώργος Χατζησαρόγλου, ο πρόεδρος της Super League 2 / Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Θόδωρος Ζαγοράκης.

Τα 17 μέλη της Ε.Ε. θα συγκροτηθούν σε σώμα την Παρασκευή (2/4).

Η ανακοίνωση της Super League: «Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης, του Δ.Σ. της Super League εγκρίθηκε ομόφωνα η οικονομική ενίσχυση, καθώς και η στρατηγική συνεργασία με τον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού».

Κατά την αυτόκλητη Γ.Σ., εκπρόσωποι της Super League στην Ε.Ε./ΕΠΟ εξελέγησαν με 13 ψήφους (η ΠΑΕ Βόλος ψήφισε λευκό) οι κ.κ. Αγραφιώτης (ΠΑΕ Ολυμπιακός), Αλεξίου (ΠΑΕ ΑΕΚ) και Γκαγκάτσης (ΠΑΕ ΠΑΟΚ). Ο πρόεδρος της Super League Λ. Μπουτσικάρης αναλαμβάνει ex officio Β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα