Οι παλαίμαχοι του Άρη στο πλευρό του Θόδωρου Καρυπίδη: «Πληρώνει παλιές οφειλές άλλων»

Τη στήριξη τους στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσής του έκανε γνωστή ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Άρη, καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «ο κ. Καρυπίδης καλείται να πληρώσει -και- παλιές οφειλές για τις οποίες καμία ευθύνη δεν φέρει», ζητώντας την στήριξη όλου του κόσμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παλαιμάχων, αναφέρει ότι:
«Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είναι ανάγκη να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και προσωπικά ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Μετά από μία δύσκολη σεζόν, χωρίς κόσμο λόγω της πανδημίας, όλα δείχνουν ότι από τη νέα σεζόν τα γήπεδα θα ανοίξουν ξανά. Είναι χαρά για όλους μας που θα βρεθούμε ξανά στο «σπίτι» μας, από την άλλη είναι και καθήκον όλων μας να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας. Όλοι μας, ο καθένας στο βαθμό που μπορεί, πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας να ανέβει ακόμη ένα σκαλοπάτι τη νέα χρονιά.

Επιπλέον, οφείλουμε να στηρίξουμε την ομάδα μας και γιατί πέραν των προβλημάτων που δημιούργησε η πανδημία, ο κ. Καρυπίδης καλείται να πληρώσει -και- παλιές οφειλές για τις οποίες καμία ευθύνη δεν φέρει.

Ο σύλλογος των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών θα κάνει και φέτος το καθήκον του. Είμαστε βέβαιοι ότι σύσσωμη η οικογένεια του Άρη θα στηρίξει μαζικά την ομάδα, ούτως ώστε όλοι μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ, να καταρρίψουμε νέα ρεκόρ του χρόνου.

Ραντεβού σύντομα στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα