Οι παρά φύσιν ορισμοί, ο Περέιρα, και η Όλγα του Λευκού Πύργου

Κούγκι το πρωτάθλημα ο Θρύλος

Η ανακοίνωση του Μαρινάκη μετά το ματς με τον Βόλο, αλλά κυρίως η χθεσινή ανακοίνωση του Θρύλου σχετικά με τους ορισμούς των διαιτητών, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ σκοπεύει να φτάσει στα άκρα και… πέρα από αυτά.

Τα αναγραφόμενα στην ανακοίνωση σοκάρουν!!!

# Παρατηρητής του διαιτητή στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Γ. Μπίκας με γιο εργαζόμενο στον ΠΑΟΚ.

# Varίστας ο Σιδηρόπουλος, του Διακοφώτη και του Λευκού Πύργου.

# Διαιτητής στον ΠΑΟΚ ο Παπαπέτρου, που η γυναίκα του δουλεύει στο ΟΡΕΝ του Ιβάν.

# Ο γιος του προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ δουλεύει επίσης στο ΟΡΕΝ του Ιβάν.

Είναι πολλές οι… συμπτώσεις στις επιλογές του Περέιρα. Οι ψίθυροι για κάποιο αίσθημα που ακούει στο όνομα «Όλγα» για τον αρχιδιαιτητή δίνουν και παίρνουν.

Με επιλογές όμως όπως οι παραπάνω, αλλά και με τις  προηγούμενες των Ευαγγέλου, Φωτιά… και σία, δίνει και ο ίδιος λαβή για πιθανή εξόφληση υποχρεώσεων στους φίλους που έκαναν το προξενιό…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρει:

«Επίσης δεν είναι δυνατόν μόλις δυο μέρες μετά την εχθρική τοποθέτηση του κ. Σιδηρόπουλου για τον Ολυμπιακό και το σκάνδαλο αλλοίωσης αποτελέσματος στον Βόλο με το VAR και τον κ. Ευαγγέλου, αντί να ορίζετε ξένους διαιτητές στον αγώνα μας, να ορίζετε ως διαιτητές VAR/AVAR τον κ. Σιδηρόπουλο και την παρέα του.

Ο ΠΑΟΚ, του δικού τους Ιβάν, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να διατηρήσει το «καθαρό» αήττητο και για αυτό ορίστηκε ο διεθνής διαιτητής κ. Παπαπέτρου. Έχει ενημερώσει ο κ. Παπαπέτρου την ορισμένη από τις FIFA/UEFA ΚΕΔ ότι η σύζυγός του εργάζεται στο open tv του Ιβάν Σαββίδη;

Kύριε Λάκοβιτς και κ. Χούμπελ, όπως αναλυτικά σας έχουμε ενημερώσει με την πολυσέλιδη επιστολή μας, είναι σαφές ότι το πρωτάθλημα είναι στημένο γιατί πουθενά στην Ευρώπη:

Δεν μπορεί να ορίζεται ο κ. Παπαπέτρου ως διαιτητής στον αγώνα ΑΡΗΣ- ΠΑΟΚ και η σύζυγός του να εργάζεται για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Δεν μπορεί να ορίζεται παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα μας με τον Παναθηναϊκό, ο κ. Μπίκας πατέρας του υπαλλήλου των ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Δεν μπορεί να ορίζεται διαιτητής VAR, ο κ. Σιδηρόπουλος που τοποθετήθηκε εχθρικά μέσω καμπάνιας κατά του Ολυμπιακού. 

Δεν μπορεί ο γιος του Προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που καλείται να δικάσει όλες τις ομάδες, να εργάζεται για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Μόνο σε ένα απαξιωμένο και στημένο πρωτάθλημα μπορούν να συμβαίνουν αυτά καθώς και όλα όσα για τα οποία σας έχουμε ενημερώσει εγγράφως και εγκαίρως και το πρόβλημα να είναι οι δηλώσεις και η προσφυγή στη Δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης