Οι ΠΑΣΟΚοι έβγαλαν άχρηστους όλους τους ΣΥΡΙΖΑίους

Ημέρα με τη ημέρα, όλο και χειροτερεύει η κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Οι διαφορές που έχουν οι φατρίες μεταξύ τους είναι μεγάλες

Ημέρα με τη ημέρα, όλο και χειροτερεύει η κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Οι διαφορές που έχουν οι φατρίες μεταξύ τους είναι μεγάλες.

Κάτι που φάνηκε και από τον απίστευτο τσακωμό στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, όπου Κουρουμπλής και Σκουρλέτης πλακώθηκαν από μικροφώνου. Και βέβαια όλοι πλέον κατάλαβαν ότι οι ΠΑΣΟΚογενείς του ΣΥΡΙΖΑ κάθε άλλο παρά έχουν στο μυαλό τους ιδεολογία και κουραφέξαλα.

Ως σωστοί εκπρόσωποι της ΠΑΣΟΚικής πτέρυγας που ανέδειξαν σε ιδεολογία τον κατσαπλιαδισμό με αρχηγό τον Άκη Τσοχατζόπουλο, δεν έχουν καμία όρεξη να περιμένουν στην αντιπολίτευση. Τους ενδιαφέρει η εξουσία και μόνο. Οπότε δεν προκαλεί καμία εντύπωση και η αρθρογραφία από πρώην ΠΑΣΟΚους δημοσιογράφους, που υποδεικνύουν στον Τσίπρα πώς θα κάνει ελκυστικό το κόμμα και θα κερδίσει εκλογές. Ούτε λίγο – ούτε πολύ, αναφέρουν ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να βρει όχι ένα, ή δύο, άντε καμιά δεκαριά, αλλά 85(!) στελέχη. Μάλιστα, ο Γ. Λακόπουλος σε άρθρο του ανέφερε ότι ο πρώην πρωθυπουργός χρειάζεται αυτή την ώρα 100 άφθαρτα πρόσωπα για τις εκλογές και τα οποία θα αξιοποιήσει στην κυβέρνησή του.

Με βάση τους υπολογισμούς του κ. Λακόπουλου από το face control που έκανε στα 150 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, τα 41 του Πολιτικού Συμβουλίου, τα 20 της Πολιτικής Γραμματείας και τους 90 κοινοβουλευτικούς, είναι ζήτημα να υπάρχουν 15 πρόσωπα που να μπορούν να διαχειριστούν τις τύχες της χώρας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα