Οι πίνακες του Κλάτενμπεργκ… (Διά χειρός Τριτσώνη & ΣΙΑ)

Ομολογία αποτυχίας είναι για τον αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ η εκπαραθύρωση του διαιτητή Τζοβάρα και του βοηθού του Τζιώτζιου, μετά τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Γιατί ο Άγγλος δεν τους έβαλε στο ψυγείο για κάποιο λάθος που αφορά την εκτίμησή τους, αλλά για άγνοια κανονισμών.

Η ΚΕΔ τώρα τους βάζει να δώσουν γραπτές εξετάσεις… τώρα ζητά αγωνιστικά τεστ. Όταν το πρωτάθλημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Κλάτενμπεργκ ξεχνάει ότι πάει να χτίσει την ελληνική διαιτησία με τα υλικά του Περέιρα; Του τουρίστα που χρυσοπληρωνόταν κι έκανε τον πρόεδρο της ΚΕΔ; Πήρε τους πίνακές του και με αυτούς τους διαιτητές πάει να βγάλει τις εθνικές διοργανώσεις. Χωρίς να έχει εικόνα ποια είναι η κατάσταση, τι συμβαίνει στην ελληνική διαιτησία, πώς ανέρχονται κάποιοι που έχουν μπάρμπα στην Κορώνη και τι ρόλο παίζουν οι Ενώσεις στην ανέλιξή τους.

Ο Άγγλος πήρε τους πίνακες του προκατόχου του, χωρίς να έχει προσωπική γνώμη για το ποιους έχει στον αφρό της ελληνικής διαιτησίας και αν κάνουν να σφυρίζουν αγώνες της μεγάλης κατηγορίας. Μάλλον ξέχασε ο Κλάτενμπεργκ πως κράτησε ακόμη και τους συνεργάτες του Περέιρα. Από πού και ως πού να θέλει τον Τριτσώνη ο Άγγλος; Αυτός που εκπαιδεύει τους διαιτητές αποδείχθηκε ότι δεν τους έμαθε ούτε πώς εκτελείται ένα οφσάιντ. Να λοιπόν τα αποτελέσματα. Θα κρατήσει τον Τριτσώνη μετά απ’ αυτό που έγινε στο Αγρίνιο ο πρόεδρος της ΚΕΔ, ή θα τον στείλει στο σπίτι του; Γιατί η μετατόπιση ευθυνών δεν έχει λογική. Τώρα ξέρει ο πρόεδρος και καλείται να πάρει αποφάσεις. Με δικούς του πίνακες να συνεχίσει το πρωτάθλημα. Και να δώσει οδηγίες εκπαίδευσης και φυσικής κατάστασης. Γιατί θα βρει πολλούς Τζοβάρες και Τζιώτζιους στους πίνακες…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα