Οι ποδοσφαιριστές δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο. Ματσάρα έγινε στο Φάληρο, ο Μάνταλος ασχολήθηκε με τον διαιτητή κι ο Σωκράτης με την ομάδα του

Μπορεί να έτρεξαν βολίδα στο σπίτι τους να δουν τι θα πει ο Κάκος με τον Βαρούχα και τον Σπάθα

Απλά πράγματα, μάστορα. Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές δεν ενδιαφέρονται γι αυτό που αγαπούν και βγάζουν λεφτά. Το ποδόσφαιρο. Δεκάρα δεν δίνουνε.

Πολύ σοβαρά μιλάμε τώρα. Έχουν μπολιαστεί με τόσο δηλητήριο, που τα μόνο που βλέπουν είναι ο διαιτητής. Ούτε την μπάλα που παίζουν, δεν βλέπουν.

Γίνεται ένα ντέρμπι στο Καραϊσκάκης. Μάλιστα. Χρόνια είχε να δει ο κόσμος ωραία μπάλα. Τι ι αν έληξε 0-0, ρε, καμία σημασία δεν έχει. Παίχτηκε ωραία μπάλα. Έτσι δηλαδή, και δεν είσαι ΑΕΚτζής ή γαύρος, το χειροκροτείς. Μπράβο και τους παίκτες και στους προπονητές. Αυτό λες.

Και τελειώνει το ματς κι αρχίζουν τα διαιτητικά. Ο Μάνταλος λέει ότι του έγινε πέναλτι. Ότι του το είπε ο διαιτητής ότι ήταν πέναλτι, αλλά ήταν οφ σάιντ.

Το πέναλτι αυτό δεν δόθηκε γιατί ο Ντόι δεν είχε πρόθεση να παίξει την μπάλα προς τα πίσω, ρε, απλά πράγματα. Ο Μάνταλος, όμως, το χαβά του. Και μιλάμε τώρα ότι ήταν θεατής στο ματς, αλλαγή μπήκε, άρα είδε ότι παίχτηκε μπαλάρα.

Ο Μάνταλος του Ολυμπιακού είναι ο Παπασταθόπουλος. Παντού βλέπει αδικίες. Κι οι δυο έκαναν δηλώσεις και κανένας δεν είπε ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι και θεωρούμε ότι το φχαριστήθηκε ο κόσμος.

Δείχνει, μάστορα, ότι το ποδόσφαιρο εξετράπη της πορείας του. Άπαξ κι οι ίδιοι οι παίκτες δεν απόλαυσαν αυτό που έγινε στο Φάληρο, δεν υπάρχει σωτηρία. Τέλος.

Πάω στοίχημα, δηλαδή, ότι έτρεξαν βολίδα στην τηλεόραση η τυχόν και χάσουν τι θα έλεγε ο Βαρούχας και ο Κάκος.

Όσο για τον Τύπο, είναι για κλωτσιές. Για τον οπαδικό μιλάω. Πάλι τα ίδια. Και οι αντικειμενικοί το ίδιο. Παίχτηκε ματσάρα, αλλά ας δούμε τι έχει να μας πει ο Κάκος. Ξεφτίλα. Δηλητήριο στην φλέβα.

Αυτό θεωρούν ποδόσφαιρο οι παίκτες. Όχι αυτό που παίζουν, αλλά αυτό που σφυρίζει ο διαιτητής. Και πάλι καλά που ο κόσμος δεν σηκώνεται να φύγει μια κι όξω.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα