
Οι Σαουδάραβες θέλουν Μορόν
Τι αναφέρουν δημοσιεύματα
Έντονο ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα από την Αλ Ριάντ φαίνεται πως υπάρχει για τον Λορέν Μορόν του Άρη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη χώρα, έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Ισπανό επιθετικό και οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.
Η εξαιρετική πορεία του Μορόν στην Ελλάδα – με 19 γκολ και 1 ασίστ σε 32 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, αλλά και 21 γκολ και 4 ασίστ την προηγούμενη – τον καθιστά έναν από τους πιο παραγωγικούς φορ της Super League. Επιπλέον, διαθέτει εμπειρία από τη La Liga με Ρεάλ Μπέτις και Εσπανιόλ.
Ο ίδιος φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής εκτός Ευρώπης, αν η πρόταση καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Άρη και τη ρήτρα του συμβολαίου του. Η Αλ Ριάντ αναζητά επιθετικό με αποδεδειγμένη έφεση στο σκοράρισμα και ο Μορόν πληροί τα χαρακτηριστικά που θέλει ο σύλλογος.