Οι school boys του Μαρτίνς, Ρέαμπτσιουκ και Λαλά, ανάγκασαν τον κόσμο του Ολυμπιακού να ζητήσει συγνώμη

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Φενέρ. Και ποιοι ήταν οι καλύτεροι παίκτες; Ο Ρέαμπτσιουκ με τον Λαλά. Ναι ρε φίλε, αυτοί οι άχρηστοι που πρέπει να τους διώξει ο Ολυμπιακός και να πάρει καινούργιους.

Έτσι γράφανε ακόμα και στο Μαρινακέικο. Ότι ο Ρέαμπτσιουκ δεν είναι Τσιμίκας, ούτε ο Λαλά είναι Ομάρ Ελαμπντλαουί. Κι έτσι ήτανε δηλαδή. Της πλάκας ήταν και οι δυο. Και ώρα πρέπει όλοι να ζητήσουνε συγγνώμη.

Ο Ολέγκ δεν μπορεί αν κάνει μια ντρίμπλα, ούτε μια καλή σέντρα και ο Λαλά για τα μπάζα. Ούτε κοντρόλ. Άδικο έχω;

Ο Μαρτίνς δεν τους έδιωξε, όμως. Δούλεψε μαζί τους. Αυτό που πρέπει να κάνει κάθε προπονητής, δηλαδή. Το αυτονόητο. Και είδατε τα αποτελέσματα. Μιλάμε για κανονική μεταμόρφωση.

Γι αυτό είναι οι προπονητές, ρε φίλε. Παίρνεις ένα ακατέργαστο πράγμα και το κάνεις παίκτη. Κανονικό παίκτη. Έτσι είναι. Ο Μολδαβός ήταν ένα παιδί που έτρεχε πάνω – κάτω και γύριζε μονίμως την μπάλα πίσω. Δεν έκανε ούτε μία μπούκα.

Και τον δουλεύει ο Πορτογάλος και τον κάνει σούπερ. Κι αν συνεχίσει έτσι, θα ξεχαστεί ο Τσιμίκας.

Ο δε Λαλά ήταν για τα πανηγύρια όταν ήρθε. Για τσιφτετέλια. Κι είναι μεγάλος, δεν είναι κανένα πιτσιρίκι, 30αρισε. Που λς, δηλαδή, δεν ε΄χει να μάθει τίποτα άλλο σε τέτοια ηλικία. Ό,τι ήταν να γίνει, έγινε.

Και τον πλακώνει ο Μαρτίνς στο φροντιστήριο και τον κάνει καινούργιο παίκτη, ρε, φίλε. Του κουτιού. Μακράν ο καλύτερος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, μακράν με τον Ρέαμπτσιουκ οι καλύτεροι με την Φενέρ. Αυτό θα πει δάσκαλος, μάστορα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα