Οι σέλφις μέσα στο Gulfstream από τα σαΐνια του Τσίπρα

Τότε δύο φιλαράκια της κυβέρνησης Τσίπρα πήραν το πρωθυπουργικό Gulfstream, λες και ήταν το γαϊδούρι του πατέρα τους στο χωριό, και έφυγαν για την Ουάσιγκτον για την ορκωμοσία Τραμπ, στην οποία δεν ήταν καλεσμένοι

Με τα όσα συνέβησαν με την εισβολή των ψεκασμένων οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο όλοι οι μη ψεκασμένοι Έλληνες θυμήθηκαν τι είχε συμβεί τον Ιανουάριο του 2017.

Τότε που όλη η υφήλιος ανέμενε την ορκωμοσία του Τραμπ. Τότε δύο φιλαράκια της κυβέρνησης Τσίπρα πήραν το πρωθυπουργικό Gulfstream, λες και ήταν το γαϊδούρι του πατέρα τους στο χωριό, και έφυγαν για την Ουάσιγκτον. Ο λόγος για τον Νίκο Παππά (ναι, τον γνωστό του Μιωνή, του Καλογρίτσα, του Πετσίτη) και τον Πάνο Καμμένο (ναι, αυτόν που χάνει τη μία αγωγή πίσω από την άλλη και πληρώνει τις αρλούμπες που ξεστόμιζε), οι οποίοι αποφάσισαν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα.

Μάλιστα, μέσα στο Gulfstream έβγαλαν κι ένα σωρό φωτογραφίες μέσα στην καλή χαρά.  Όμως και οι δύο πήγαν απρόσκλητοι, αφού τελικά, όπως αποδείχθηκε, ήταν καλεσμένοι μόνον σε εκδηλώσεις υπέρ του Τραμπ και όχι σε αυτή καθ’ αυτή την ορκωμοσία.

Πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, είναι διαφορετικό να βλέπεις από την τηλεόραση την ορκωμοσία στην Αθήνα και διαφορετικό από κάποιο ξενοδοχείο στην Ουάσιγκτον. Άλλη η γκλαμουριά των ΗΠΑ και άλλη της ψωροκώσταινας.

Βέβαια το δίδυμο δεν έμεινε μόνο στην εκδρομή στις ΗΠΑ. Συνέχισε και τη διπλωματία με τους υποτιθέμενους ανθρώπους του Τραμπ, που θα μας… απογείωναν. Ο λόγος για κάποιον σύμβουλο του Τραμπ, τον Γιώργο Παπαδόπουλο, τον οποίο περιέφερε στον Δουράμπεη του Ψυχικού ο Καμμένος.

Μάλιστα, έλεγαν οι άθλιοι πως ο τραπεζωμένος θα καθάριζε για την ελληνική ΑΟΖ. Τελικώς, η συνεργασία αυτή δεν προχώρησε, αφού ο στενός αυτός συνεργάτης του Τραμπ κλείστηκε στη φυλακή για την υπόθεση με τους Ρώσους. Και βγήκε από την… ψειρού επειδή ο Τραμπ του έδωσε χάρη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα