Οι συχνές επισκέψεις του Σωτήρη Τσιόδρα στον Ευαγγελισμό

Ο καθηγητής έδειξε προσωπικό ενδιαφέρον για την πορεία της υγείας και του Αναστάσιου και του Ιερώνυμου

Προσωπικό ενδιαφέρον έδειξε ο Σωτήρης Τσιόδρας, τόσο για τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο, όσο και για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Μάλιστα ο πρόεδρος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων έχει μεταβεί αρκετές φορές στον Ευαγγελισμό για να ενημερωθεί προσωπικά για την πορεία της υγείας των δύο ιεραρχών. Και το ενδιαφέρον του κ. Τσιόδρα ήταν διττό. Τόσο ως λειτουργός της δημόσιας υγείας, όσο και ως άνθρωπος της εκκλησίας, καθώς είναι γνωστό ότι ο κ. Τσιόδρας στον ελεύθερο του χρόνο ψέλνει.

Ήδη ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος πήρε εξιτήριο για να συνεχίσει την θεραπεία στο σπίτι του, ενώ ικανοποιητικά εξελίσσεται και η πορεία της υγείας του κ. Ιερώνυμου. Μάλιστα όπως ενημερώθηκε προσωπικά ο κ. Τσιόδρας εάν και τις επόμενες ημέρες παραμείνει απύρετος ο Αρχιεπίσκοπος κι εφόσον οι εξετάσεις, στις οποίες υποβληθεί αύριο Τετάρτη, τότε είτε το Σαββατοκύριακο, είτε την Δευτέρα θα πάρει εξιτήριο για να συνεχίσει την καραντίνα στην οικία του.

Κατά την τελευταία επίσκεψη του κ. Τσιόδρα στην ΜΑΦ, ο καθηγητής παρέμεινε επί μακρώ με τον κ. Ιερώνυμο. Μίλησαν για πολλά θέματα και για εκκλησιαστικά, αλλά και για το σύστημα Υγείας και την πίεση που δέχεται. Άλλωστε, πέραν ότι αρέσει στον κ. Τσιόδρα να ψέλνει,  ο πεθερός του (πατήρ Κωνσταντίνος) διατηρεί στενούς δεσμούς με τον Αρχιεπίσκοπο.

Κατά την διάρκεια της τελευταίας του επίσκεψης ο κ. Τσιόδρας είχε κι ένα ενδιαφέρον τετ-α-τετ με την καθηγήτρια Ενταντικολογίας κι επικεφαλής του Ευαγγελισμού, την Αναστασία Κοτανίδου, όπου μετά από πολύ καιρό αντάλλαξαν απόψεις από κοντά, καθώς οι συσκέψεις της επιτροπής γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα