Οι συναλλαγματικές της Λάρισας

Έχει τον τρόπο του ο Αλέξης Κούγιας να απασχολεί την επικαιρότητα! Αν τον είχε γνωρίζει ο Άντι Γουόρχολ, τα 15 λεπτά δημοσιότητας θα έχαναν την αξία τους διότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ επιβάλλεται ακόμα και στον χρόνο. Ακυρώνει κάποια από τα σημαντικότερα αποφθέγματα που διακινήθηκαν παγκοσμίως εδώ και 10ετίες.

Το τελευταίο κατόρθωμα του Κούγια σχετίζεται με την επιμονή του να πληρώσει με συναλλαγματικές τα πρόστιμα που του επιβάλλουν τα πειθαρχικά όργανα. Επίσης με τον ίδιο τρόπο θέλει να εξοφλήσει και άλλες υποχρεώσεις του απέναντι στην ΕΠΟ.

Στο πάρκο Γουδή του απαγόρευσαν τη χρήση συναλλαγματικών και του ζήτησαν μετρητά ή έστω επιταγές για να μπορούν να ελέγξουν την ύπαρξη των χρημάτων.

Ο δικηγόρος, όμως, επέμεινε και, μάλιστα, βρήκε μέσω κολλητών του στη Super League παλαιότερες αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου που δεχόταν τις συναλλαγματικές για την πληρωμή ποδοσφαιριστών από τις ΠΑΕ.

Κατ’ επέκταση πρόκειται για αποδεκτή μεθοδολογία και έτσι ο Κούγιας μπόρεσε να καλύψει τις οφειλές της ομάδας του. Όλη η ποδοσφαιρική πιάτσα, ωστόσο, εκφράζει απορίες για ποιον λόγο αποφεύγει τις επιταγές.

Μήπως τελικά υπάρχει κάποιο ζήτημα και έτσι επιλέγει ο γυρολόγος του ελληνικού ποδοσφαίρου τις συναλλαγματικές;

Οι Φιλιππινέζες και

η ενόχληση του Μάκη

Κρατάει μέρες η κόντρα της ΕΠΟ και του Αλέξη Κούγια! Πότε με τις διαρκείς πειθαρχικές διώξεις από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Γιώργο Λαΐνη, την εξαίρεση του οποίου ζήτησε με επιστολή του ο ιδιοκτήτης της Λάρισας και πότε με τις συναλλαγματικές που δεν δέχεται το λογιστήριο της Ομοσπονδίας.

Ο δικηγόρος αναζήτησε κάθε τρόπο για να ανατρέψει τα δεδομένα. Μέχρι και τη βοήθεια του Βασίλη Γκαγκάτση ζήτησε! Και του Γιάννη Οικονομάκη. Πήγε, όμως, στην ΕΠΟ κι έφαγε τα μούτρα του. Γι’ αυτό κι αποκάλεσε τον Ευάγγελο Γραμμένο «Φιλιππινέζα του Ιβάν».

Πάλι καλά που δεν άρχισε στο ΔΣ της Super League να αναφέρει όσα του είπε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ στην πρόσφατη συνάντησή τους. Το ωραίο της υπόθεσης ήταν ότι αντέδρασε ο Μάκης Γκαγκάτσης!

Τώρα αν θίχτηκε για τον Γραμμένο, για τις Φιλιππινέζες ή επειδή του είπαν ότι ο εργοδότης του έχει λόγο στην ΕΠΟ μέσω αρκετών συμβούλων, μόνο ο πρωτότοκος του Βασίλη μπορεί να γνωρίζει. Άντε και ο πατέρας…

Διαβάστε επίσης