“Οι Τούρκοι απήγαγαν τους δύο στρατιωτικούς”, δήλωσε ο Λεβέντης

Για απαγωγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών επί ελληνικού εδάφους κάνει λόγο ο Βασίλης Λεβέντης σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή. “Οι Τούρκοι μπήκαν και τους βούτηξαν. Έγινε απαγωγή. Θεωρείται βέβαιο ότι απήχθησαν. Μπήκαν σε ελληνικό έδαφος, τους την είχαν “στήσει”, παρακολουθούσαν τις κινήσεις τους. Αυτοί ήταν ανυποψίαστοι, το έκαναν για πολλές ημέρες, τους είχαν επισημάνει, τους είχαν φωτογραφίσει και πήγαν και τους απήγαγαν εκ του ασφαλούς” είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

“Ήταν απαγωγή και έγινε με σκοπό την ανταλλαγή με τους οκτώ. Η ανταλλαγή θα προκύψει, δεν θα το πουν αμέσως, θα ταλαιπωρούν την Ελλάδα επί μήνες και στο τέλος θα προκύψει η ανταλλαγή μάλλον σαν πρόταση δική μας, έτσι θα το πάνε οι Τούρκοι” συμπλήρωσε.

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε και στα εξοπλιστικά: “Ζητάω εδώ και δύο χρόνια σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα εξοπλιστικά, τι θέλω να κάνω ρεκλάμα; Όλα είναι συνδεδεμένα. Αύριο αν γίνει ένα θερμό επεισόδιο τι θα γίνει; Θα απαντήσουμε; Ή θα κάτσουμε να λουμώξουμε, όπως κάναμε στα Ίμια; Αν αύριο οι Τούρκοι εμβολίσουν άλλο καράβι, εμείς θα απαντήσουμε;” αναρωτήθηκε.

“Θα κρεμόμαστε από τα τσιγκέλια του Καμμένου για την ασφάλεια της χώρας; Οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί δεν θα έχουμε άποψη;” κατέληξε ο κ. Λεβέντης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα