Οι «ξεφτίλες» του Μελισσανίδη και τα… «χαρτιά υγείας» του Μαρινάκη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν έξαλλος όταν βρέθηκε στο ξενοδοχείο των παικτών της ΑΕΚ και πριν το φαγητό και μεταξύ άλλων τόνισε στους ποδοσφαιριστές: «Σαράντα χρόνια είχε ο σύλλογος να υποστεί τέτοια ντροπή. Αυτή τη ρετσινιά θα την κουβαλάτε μια ζωή. Και να ξέρετε ότι την όποια αξία έχετε σαν παίκτες την παίρνετε επειδή φοράτε αυτό το σήμα. Είναι τεράστια ντροπή αυτό που έγινε, είστε ξεφτίλες!».

Είπε, ακόμα: «Ο πρώτος φυσικά που φταίει γι’ όλο αυτό, είμαι εγώ. Γνωρίζω πολύ καλά όλα τα λάθη που έχουν γίνει και θα τα διορθώσω άμεσα. Θα τα αλλάξω όλα για να ξαναγίνει η ΑΕΚ πρώτη και αν χρειαστεί θα σας αλλάξω και όλους! Δεν θα μείνει τίποτα ίδιο, καταλάβετε το καλοκαίρι θα αλλάξουν όλα!».

Θα γίνει, λοιπόν, ο Μελισσανίδης του 2021, ο… Μαρινάκης του 2018; Τότε, μετά την ήττα του Ολυμπιακού 3-0 από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, ο Μαρινάκης είχε συγκεντρώσεις του παίκτες και είπε πει τα εξής φοβερά και τρομερά: «Κανονικά έπρεπε αντί να γυρίσετε να μείνετε όλοι εκεί, διότι δεν μπορεί να είστε παίκτες του Ολυμπιακού εσείς… Αντί να σας πούμε καλές διακοπές, θα σας πούμε να πάτε να πνιγείτε. Και ισχύει για όλους σας. Παίκτες και προπονητές. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στο Ρέντη και δεν φταίει κανένας άλλος, φταίω εγώ που σας πήρα και σας χρυσοπληρώνω» . Και τους είχε διώξει σχεδόν όλους!

Πάντως ο Μελισσανίδης τόνισε πως είναι έξαλλος με την συμπεριφορά κάποιων οπαδών χθες απέναντι τους: «Θέλω όμως να σας πω πως αυτό που έγινε με τους οπαδούς που μπήκαν μέσα στο γήπεδο, είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο να συμβαίνει στην ΑΕΚ. Με αυτό είμαι το ίδιο έξαλλος».

Το αφεντικό της ΑΕΚ ανέλαβε την ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα κι έδωσε στίγμα για την συνέχεια.

Για το διάστημα ως το τέλος της φετινής σεζόν, έκανε επίσης αναφορά: «Απομένουν δέκα ματς. Οι μόνοι που μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση είστε εσείς. Στο χέρι σας είναι! Περιμένω να δω! Μόνο όποιος αξίζει πραγματικά και έχει ψυχή θα μείνει στην ΑΕΚ… Προπονητής σας είναι ο Μανόλο και θα συνεχίσει αν και διαφωνώ και τα λέω εδώ μπροστά του, με δημόσιες τοποθετήσεις που έχει κάνει για τους παίκτες. Ό,τι έχουμε να πούμε σε αυτές τις περιπτώσεις, να το λέμε εδώ μέσα… Εγώ τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει. Και γνωρίζω καλά ποιοι εδώ μέσα έχουν ψυχή και ποιοι όχι και ποιοι αξίζει να φοράνε αυτή τη φανέλα»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα