Οι ξένοι σωτήρες και η ολιστική μελέτη

Για το γεγονός ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στο σημερινό αδιέξοδο ευθύνονται εξίσου και οι …ξένοι σωτήρες.

Την τελευταία τετραετία από την εποχή που ο Σταύρος Κοντονής έφερε στην Ελλάδα και εγκαθίδρυσε πραξικοπηματικά την περιβόητη Επιτροπή Εξομάλυνσης στην ΕΠΟ  με τον Κύπριο εκπρόσωπο της FIFA. K. Κουτσοκούμνη (ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή) ο ξένος παράγοντας εγκαταστάθηκε στην χώρα για να…. προσφέρει, αλλά και χωρίς την βοήθειά του θα μπορούσε το ελληνικό ποδόσφαιρο να κατρακυλούσε στην 18η θέση της UEFA…

Την επιτροπή του Κουτσοκούμνη διαδέχθηκαν άλλοι …διαπρεπείς παράγοντες των διεθνών Συνομοσπονδιών, όπως ο Τσέχος υπερσύμβουλος της ΕΠΟ, Πετρ Φούσεκ, ο εντεταλμένος των FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, ο Λάκοβιτς και στο τέλος ο Γ.Γεραπετρίτης έφερε στο Μαξίμου τον ίδιο τον πρόεδρο της UEFA, Aλεξάντερ Τσέφεριν και τον ανιπρόεδρο της FIFA, τον Κλαρκ για την περιβόητη …ολιστική μελέτη που θα έσωζε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όλων αυτών η προσφορά ήταν μια. Να ευλογήσουν τα γένια του Γραμμένου στην ΕΠΟ αφού ακόμη κι όταν ήρθε η ολιστική μελέτη η απάντηση των μελών της Ομοσπονδίας ήταν σαφής: «Αν θέλουμε την εφαρμόζουμε…»

Κι επειδή δεν θέλουν, δεν θα την εφαρμόσουν ….

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα