Οικονόμου: Εύσημα στην ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά

Συγχαρητήρια έδωσε και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης

Εύσημα στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά απένειμε από το βήμα της Βουλής ο Λευτέρης Οικονόμου, αφήνοντας πάντως, αιχμές για τη στάση συνδικαλιστών που αναφέρονται σε εν εξελίξει έρευνες στα ΜΜΕ.

«Επιτρέψτε μου, από του βήματος της Βουλής, να συγχαρώ τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για τη σπουδαία δουλειά που έκαναν, τόσο ανακριτικά όσο και επιστημονικά, και έτσι είχαμε χθες, σε σύντομο χρονικό διάστημα την εξιχνίαση αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος που έγινε πρόσφατα στα Γλυκά Νερά και προκάλεσε αναμφισβήτητα τη συγκίνηση και την ανησυχία στην κοινή γνώμη», είπε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και αφού αναφέρθηκε στη μεθοδικότητα με την οποία έδρασαν οι αρμόδιες αρχές, διαβεβαίωσε ότι «το αστυνομικό προσωπικό, με υψηλό αίσθημα ευθύνης επιτελεί τα καθήκοντά του και σε αυτό τον σκληρό αγώνα, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και το μόνο που χρειάζεται από εμάς είναι να το εμπιστευθούμε και ηθικά να το στηρίξουμε».

Συγχαρητήρια έδωσε και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης. «Επιχειρησιακά αξίζουν συγχαρητήρια, επικοινωνιακά, ωστόσο φοβάμαι ότι υπάρχει ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα και πρέπει να κοιτάξετε πως στο μέλλον, όταν σημειώνονται εγκλήματα τα οποία συγκλονίζουν την κοινή γνώμη, θα διαχειρίζεστε την πληροφόρηση της κοινής γνώμης». Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ σχολίασε αρνητικά τη στάση συνδικαλιστικών της αστυνομίας στα μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα