Οικονόμου: «Ο Τσίπρας και η αλήθεια δεν συναπαντήθηκαν ποτέ»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε τις δηλώσεις του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμουσημειώνοντας καταληκτικά ότι «ο κ. Τσίπρας και η αλήθεια δεν συναπαντήθηκαν ποτέ».

Ο μόνος που δεν έχει ακούσει

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου έχει ως εξής:

«Ο κ. Τσίπρας φαίνεται ότι είναι ο μόνος που δεν έχει ακούσει για την πρωτοβουλία της κυβέρνησης περί επιβολής πλαφόν στο φυσικό αέριο, μία ακόμα ελληνική πρόταση που υιοθετείται από την ΕΕ· για τα μέτρα στήριξης της κοινωνίας απέναντι στην ακρίβεια που εφαρμόζονται επί μήνες· για το ότι στην Ελλάδα η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας για τους καταναλωτές είναι φθηνότερη από τον μέσο όρο στην Ευρώπη. Είναι ο μόνος που δεν άκουσε την αποστομωτική απάντηση του πρωθυπουργού στον κ. Ερντογάν και δεν γνωρίζει την καθολική συμπαράταξη στις θέσεις της που εξασφάλισε η Ελλάδα, χάρη στους διπλωματικούς χειρισμούς της κυβέρνησης.

»Όσο για τις εκλογικές του εκτιμήσεις, ο άνθρωπος που το 2019 δήλωνε ότι δεν χάνει από τον Μητσοτάκη, ο ίδιος που πριν από λίγο καιρό προέβλεπε ότι ο Μητσοτάκης δραπετεύει, τώρα ισχυρίζεται ότι ο Μητσοτάκης γαντζώνεται στην εξουσία. Ο κ. Τσίπρας και η αλήθεια δεν συναπαντήθηκαν ποτέ».

Απερχόμενος

Νωρίτερα, σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε, για μία ακόμη φορά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, υποστηρίζοντας ότι αποτελεί «πολιτική επιλογή Μητσοτάκη η απουσία ελέγχων για την αισχροκέρδεια και η διατήρηση της υψηλής φορολόγησης σε τρόφιμα και καύσιμα».

Κατά την εισήγησή του στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για «απερχόμενο Μητσοτάκη», ο οποίος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για την «συγκάλυψη» του σκανδάλου των υποκλοπών και προκειμένου «να ελέγξει τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα