“Οικόπεδο των ΗΠΑ μετέτρεψαν τη χώρα οι Τσιπροκαμένοι” καταγγέλλει ο Λαφαζάνης

Να μην εμπλακούν Ελλάδα και Κύπρος στη σχεδιαζόμενη επίθεση των ΗΠΑ εναντίον της Συρίας, ζητεί ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Όλα δείχνουν ότι ΗΠΑ, Γαλλία, Βρετανία είναι έτοιμες να τυλίξουν στις πολεμικές φλόγες την Ανατ. Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, εξαπολύοντας πυραυλικές επιθέσεις κατά της Συρίας. Μια τέτοια στρατιωτική επίθεση των Δυτικών δυνάμεων, συνεπικουρουμένη και από το Ισραήλ, κατά συριακών στόχων μόνο ως πρόσχημα θα έχει την αναπόδεικτη χρήση χημικών από την κυβέρνηση Άσαντ» υπογραμμίζει ο κ. Λαφαζάνης σε γραπτή του δήλωση.

Παράλληλα επιτίθεται στην κυβέρνηση λέγοντας «είναι τραγικό, όμως, να βλέπουμε την ελληνική κυβέρνηση, αντί όλων τούτων, να δίνει γη και ύδωρ στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, να προσφέρει απλόχερα κάθε δυνατή διευκόλυνση στα αμερικάνικα πολεμικά πλοία και αεροπλάνα τα οποία έχουν κατακλύσει τα λιμάνια και τα αεροδρόμιά μας, από τη Σύρο μέχρι τη Σούδα και από τη Λάρισα μέχρι το Ηράκλειο. Είναι τραγικό ότι η Ελλάδα των Τσίπρα-Καμμένου και όλης της συνένοχης ακολουθίας τους, έχουν μετατρέψει τη χώρα από στεριά, θάλασσα και αέρα σε ανεξέλεγκτο στρατιωτικό οικόπεδο των ΗΠΑ και των Δυτικών δυνάμεων και σε ενδεχόμενο στόχο επώδυνων αντιποίνων από όσους υποστούν τις συνέπειες των αμερικανικών ιμπεριαλιστικών επιθέσεων».

Καταλήγοντας στη δήλωσή του ο κ. Λαφαζάνης σημειώνει «η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου και όλο το εθελόδουλο μνημονιακό μπλοκ της χώρας δεν έχουν κανένα δικαίωμα και καμία εξουσιοδότηση να θέτουν την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό σε κίνδυνο και να μετατρέπουν την πατρίδα μας σε ξέφραγο αμπέλι και ορμητήριο επιθετικών ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών, που δυναμιτίζουν την ειρήνη και στρέφονται σε βάρος των πιο ζωτικών εθνικών μας συμφερόντων».

Διαβάστε επίσης