Οκτώ ιπποδρομίες στον Ιππόδρομο Αθηνών

Πλούσιο πρόγραμμα οκτώ ιπποδρομιών θα απολαύσουν όσοι βρεθούν την Παρασκευή (29/6) στον ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο. Οι 67 καθαρόαιμοι ίπποι, που συμμετέχουν στις κούρσες, αναμένεται να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα στη σημερινή συγκέντρωση, που είναι αφιερωμένη στην Tattersalls, τη μεγαλύτερη εταιρεία δημοπρασιών καθαρόαιμων ίππων στην Ευρώπη, εκπρόσωποι της οποίας θα βρίσκονται στο Μαρκόπουλο.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην έκτη ιπποδρομία και το «Tattersalls Summer Cup», με τους οκτώ συμμετέχοντες ίππους να έχουν αγοραστεί από δημοπρασίες του οίκου Tattersalls.

Ο νικητής του Ντέρμπυ 2017, ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ, ο νικητής του Winter Challenge 3ετών ΑΣΤΕΡΙΩΝ, ο ταχύτερος ίππος στα 1.000 μέτρα ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ και ο πολυνίκης του 2017, ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ είναι μερικοί από τους διεκδικητές της πρώτης θέσης.

Δέκα καθαρόαιμες φοράδες θα παλέψουν για τη νίκη στην τέταρτη ιπποδρομία και το «2018 Tattersalls Sprint Trophy», που θα διεξαχθεί στην απόσταση των 1.300 μέτρων.

Στην πέμπτη ιπποδρομία – και πολυπληθέστερη της ημέρας – έντεκα φοράδες θα προσπαθήσουν να περάσουν πρώτες τη γραμμή του τερματισμού ώστε, εκτός από την νίκη, να χαρίσουν στους ιδιοκτήτες τους και ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας £1.500 για αγορά ίππου από την Tattersalls.

Στην έβδομη ιπποδρομία, το «GBR International Stake» στα 1. 575 μέτρα, επτά καθαρόαιμοι τετραετείς θα δώσουν μια σκληρή μάχη για την κατάκτηση της πρώτης  θέσης. Οι οκτώ ιπποδρομίες του προγράμματος ξεκινούν στις 17:00.

Χώρος διασκέδασης στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο

Κάθε Παρασκευή* έως τις 27/7, στον εξωτερικό χώρο του Ιπποδρόμου, λειτουργεί χώρος διασκέδασης από τις 17:00-21:00, όπου οι μικροί φίλοι μπορούν δωρεάν να παίζουν με φουσκωτά, τραμπολίνο και άλλα παιχνίδια.

*Εκτός Παρασκευής 13/7 όπου η λειτουργία του χώρου θα γίνει την επόμενη ημέρα, Σάββατο 14/7.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα