Όλα ανοιχτά για στόπερ

Σιγή ιχθύος τηρούν στον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του στόπερ. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού μπορεί οι Πειραιώτες να πάρουν έναν παίκτη για να καλύψουν το κενό που έχει αφήσει με τον τραυματισμό του ο Δημήτρης Σιόβας ή να παραμείνει το ρόστερ ως έχει.

Άλλωστε, οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτηση κάποιου παίκτη, απλά για να το κάνουν.

Η πιο προσιτή λύση είναι εκείνη του Ζουλιέν Εσκουντέ της Μπεσίκτας και, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Τουρκία, ο Γάλλος φέρεται έχει απαντήσει θετικά στην προοπτική να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».

Οι συζητήσεις που υπάρχουν με την πλευρά του 35χρονου στόπερ δεν δημοσιοποιούνται πιθανότατα επειδή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τη λύση του συμβολαίου του με την Μπεσίκτας.

Από την πλευρά τους, οι Τούρκοι δεν λύνουν ακόμα το συμβόλαιο του Γάλλου, αφού περιμένουν να πάρουν άλλον παίκτη και του τραυματισμού του Τσέχου Σίβοκ.

Την ίδια ώρα, στην Ισπανία επιμένουν πως ο Μίτσελ περιμένει κάτι από την πατρίδα του, με παίκτη που γνωρίζει καλά και εκτιμά πως είναι πολύ καλή λύση για να παίξει αντί του Σιόβα.

Αναφορές υπάρχουν και στη Γαλλία, με τον Πεϊτσίνοβιτς, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Νις, να παραμένει ψηλά στη σχετική λίστα. Επίσης, έχουν ακουστεί οι περιπτώσεις του Μενσά της Εβιάν, αλλά και του Ανγκουά της Βαλανσιέν.

Από την πλευρά τους, στον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν κανέναν όνομα, χωρίς όμως να έχουν διαψεύσει ό,τι έχει ακουστεί όλες αυτές τις μέρες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα