Όλα δείχνουν Αλμέιδα στην ΑΕΚ

Το θέμα του νέου προπονητή εξακολουθεί να απασχολεί όσο τίποτε άλλο τους ανθρώπους της ΑΕΚ και στόχος είναι να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Η τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται να είναι κρίσιμη, καθώς εξαρχής πρόθεση των ανθρώπων της “Ένωσης” ήταν να κλείσει το ζήτημα του προπονητή μέχρι το τέλος Απριλίου.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν τσεκάρει πολλές περιπτώσεις προπονητών, ωστόσο το όνομα του τεχνικού που “παίζει” περισσότερο το τελευταίο διάστημα είναι του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός φέρεται να έχει ένα προβάδισμα σε σχέση με τις υπόλοιπες περιπτώσεις, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός της σύντομης παρουσίας του στην Ελλάδα, προκειμένου να συζητήσει με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ.

Την ίδια στιγμή δημοσίευμα της εφημερίδας “Ώρα των Σπορ” αναφέρει πως η “Ένωση” δεν έχει διάθεση να περιμένει άλλο τον Γκαρσία, δίνοντας έτσι μια χρονική διορία για την απάντηση του.

Όπως και να ‘χει πάντως, φαίνεται πως άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις στην ΑΕΚ όσον αφορά το θέμα του προπονητή, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να τελειώσουν άμεσα το συγκεκριμένο ζήτημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα