Όλα όσα συμβαίνουν στις πρόβες των «Ρωμαίων»! (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα τους στο «ROMEO Summer» την Παρασκευή 20 Ιουνίου, ο Λευτέρης Πανταζής με τον Γιώργο Γιαννιά και την Βασιλική Νταντά, δίνουν μια μικρή γεύση μέσα από φωτογραφίες για το τι έχει να γίνει!

«Βασανίζονται» με πειράγματα μεταξύ τους. Γελάνε, περνάνε καλά και το βασικότερο απολαμβάνουν να τραγουδάνε μαζί και αυτό φαίνεται και από τις πρόβες τους.

Μετρώντας αντίστροφα πλέον για να ανοίξουν οι πύλες του «ROMEO Summer» στην απόλυτη διασκέδαση, ο Λευτέρης Πανταζής μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά, έχοντας στο πλευρό τους την Βασιλική Νταντά, βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών αλλά και προβών για να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα τους την Παρασκευή 20 Ιουνίου.

Η χημεία, τα αστεία και η ευχάριστη διάθεση που κυριαρχεί ανάμεσα τους δεν μπορεί να αποτυπωθεί έτσι απλά μέσα από τις φωτογραφίες. Θα το καταλάβετε, θα το ακούσετε και θα το ζήσετε σίγουρα, όλο αυτό το φρέσκο, ανεβαστικό, μοντέρνο μουσικό «πάντρεμα» που ετοίμασαν για να σας απογειώσουν στην διασκέδαση και το κέφι… με προορισμό το «ROMEO Summer»!

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο από τις πρόβες:


Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα