«Όλα τα λεφτά λουλούδια» στο φινάλε των «Ρωμαίων»

Μετά από τρεις μήνες επιτυχίας, με το κόσμο αλλά και σύσσωμη την showbiz να το έχει αναδείξει σταθερά πρώτο στις προτιμήσεις του στην διασκέδαση, ο Λευτέρης Πανταζής και  η μουσική του παρέα έδωσαν ένα μεγάλο πάρτι το Σαββάτο το βράδυ όπου κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Με την Φανή Χαλκιά σε τρελά κέφια και την Στέλλα Δημητρίου σε ξέφρενα τσιφτετέλια πάνω στην πίστα, αλλά και τους Γιώργο Μανίκα και Στέλιο Χαμπτατάκη σε γλέντι μόνο για άντρες, αλλά και πολλές επώνυμες παρουσίες, ολοκλήρωσαν θριαμβευτικά τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις στο ROMEO, ο Λευτέρης Πανταζής με τον Γιώργο Γιαννιά, την Βασιλική Νταντά και το Γιώργο Δασκαλάκη.

Ο Λευτέρης Πανταζής και όλο το επιτελείο του γνωστού νυχτερινού κέντρου ευχαρίστησαν δια μικροφώνου προσωπικά την επιχείρηση για την άψογη συνεργασία που είχαν, ενώ δέχτηκαν το χειροκρότημα όλων για το μοναδικό νυχτερινό πρόγραμμα που τους χάρισαν τόσους μήνες.

Ανάμεσα τους η Φανή Χαλκιά, η Στέλλα Δημητρίου με πολλές φίλες της μοντέλα, η Μάντα Παπαδάκου, η Ιωάννα Σεβοπούλου, ο Γιώργος Μανίκας με τον Στέλιο Χαμπτατάκη, ο Τζίμυς Σταθοκωστόπουλος και άλλοι πολλοί.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα