Όλα τακτικά και νοικοκυρεμένα

Σε μία εποχή που πολλές ομάδες (και ο Παναθηναϊκός ανάμεσά τους) μάχονται και μάλλον αδυνατούν να λάβουν άδεια από την ΕΠΟ, η SKODA Ξάνθη φαίνεται πως βαδίζει σε πολύ… νοικοκυρέμενα μονοπάτια.

Ο σύλλογος του Χρήστου Πανόπουλου βρίσκεται κοντά στην αδειοδότηση από την ελληνική ομοσπονδία, αφού ο φάκελος που κατατέθηκε ήταν πλήρης. Κάτι που εν ολίγοις σημαίνει ότι σε περίπτωση που ισχύσουν οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός δεν εξασφαλίσουν άδεια, τότε οι Θρακιώτες θα αγωνιστούν στην Ευρώπη, παρά το γεγονός ότι δεν συμμετέχουν στα play off, ενώ ηττήθηκαν και στο μπαράζ για την έκτη θέση από τους «πράσινους», πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Ευτυχώς ή δυστυχώς η τακτοποίηση των οικονομικών παίζει σημαντικότερο ρόλο ακόμη και σε σχέση με το αγωνιστικό στις μέρες μας και η Ξάνθη εκμεταλλεύεται αυτό ακριβώς το γεγονός.

Η είδηση της μεταγραφής του Γιούρι Λοντίγκιν στη Ζενίτ έναντι 900.000 ευρώ πιστοποιεί ότι οι «ακρίτες» αντιμετωπίζουν με πλήρη σοβαρότητα τα οικονομικά θέματα. Η συμφωνία κρίνεται πολύ καλή, βάσει της ηλικίας του τερματοφύλακα (22 ετών). Άλλωστε, οι ελληνικές ομάδες δεν είναι σε θέση να πουλήσουν πολύ ακριβότερα, λόγω του υποβαθμισμένου πρωταθλήματός μας. Με τα χρήματα που πήρε η Ξάνθη από τους Ρώσους, μπορεί να επενδύσει σε καλούς κι ελπιδοφόρους παίκτες με την προοπτική και να δυναμώσει την ομάδα, αλλά και να επωφεληθεί από ενδεχόμενες μελλοντικές πωλήσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα