«Ολετήρας ο Κοτζιάς – Έστησε εγκληματική οργάνωση με στελέχη του ΥΠΕΞ»

Ο Πάνος Καμμένος εκτόξευσε προειδοποιητικές βολές κατά του Νίκου Κοτζιά για έστρωσε το έδαφος για το τι πρόκειται να αποκαλύψει στη Βουλή εναντίον του πρώην υπουργού Εξωτερικών.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, μέσω του αγαπημένου του Twitter, αποκαλεί «ολετήρα» τον  Νίκο Κοτζιά και τον κατηγορεί πως «έστησε με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΕΞ εγκληματική οργάνωση», ενώ τονίζει πως πρόκειται να αποκαλύψει στοιχεία για τις καταγγελίες του αυτές.

Μάλιστα επισημαίνει πως οι σημερινές του αποκαλύψεις δεν θα είναι παρά η αρχή, καθώς πρόκειται να «καταλήξει στα κέντρα που χρηματοδότησαν την προσπάθεια παράδοσης της Μακεδονίας», καταγγέλοντας έτσι την συμμετοχή Κοτζιά στην Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία παρότι εγκρίθηκε από την Βουλή αφού εκείνος είχε αποχωρήσει από την κυβέρνηση, θεωρείται εν πολλοίς δικό του έργο.

«Σήμερα στη Βουλή μετά τις 11:30 θα αποκαλύψω με συγκλονιστικά στοιχεία πως ο ολετήρας έστησε με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΕΞ εγκληματική οργάνωση. Είναι μόνο η αρχή που θα καταλήξει στα κέντρα που χρηματοδότησαν την προσπάθεια παράδοσης της Μακεδονίας», αναφέρει ακριβώς στο tweet του ο Πάνος Καμμένος.

 

Διαβάστε επίσης