Όλοι με μάσκες στο Rolland Garros ανακοίνωσαν οι Γάλλοι διοργανωτές

Με κόσμο, αλλά και με αυστηρά μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό θα γίνει φέτος το Roland Garros από τις 27 Σεπτεμβρίου ως τις 11 Οκτωβρίου στο Παρίσι.

Συνολικά, μόλις 11,500 θεατές θα μπορούν να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Γαλλικού Όπεν, με θέσεις στα τρία κεντρικά γήπεδα που θα χωρίζονται ως εξής:

Court Philippe Chatrier: 5,000 φίλαθλοι
Court Suzanne Lenglen: 5,000 φίλαθλοι
Court Simonne Mathieu: 1,500 φίλαθλοι

Αξίζει να σημειωθεί ότι  τα τρία μεγαλύτερα είναι το γήπεδο Philippe Chatrie  έχει χωρητικότητα 15.225 θεατών, το γήπεδο Suzanne Lenglen  έχει χωρητικότητα 10.056 θεατών και το γήπεδο Simonne Mathieu έχει 5.000 θέσεις και κατασκευάστηκε το 2019.

Θα υπάρχουν τρεις “φούσκες προστασίας”, μια σε κάθε γήπεδο, σχεδιασμένες για να προστατεύουν τους παίκτες και τους φιλάθλους.

Οι προκριματικοί αγώνες που θα διεξαχθούν την προηγούμενη εβδομάδα, δεν θα έχουν καθόλου θεατές.

Όλοι οι θεατές άνω των 11 ετών, είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβανομένου και των γηπέδων όπου θα γίνονται οι αγώνες.

“Είναι σημαντικό για όλους να θυμούνται ότι η μάσκα είναι η καλύτερη προστασία από τον ιό. Πρέπει να τις φοράνε όλοι συνέχεια” ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Γαλλική Ομοσπονδία.

Οι αθλητές θα μένουν σε δύο συγκεκριμένα ξενοδοχεία και σε αντίθεση με το US Open δεν θα υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης σπιτιού.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα