Ολοήμερη… γιορτή!

Υψηλές δόσεις αδρεναλίνης και μεγάλες συγκινήσεις υπόσχεται το ανανεωμένο Ράλλυ Ακρόπολις που εφέτος αναμένεται να είναι ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών.

Η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Ευρώπης, χτυπάει την Παρασκευή (1/6) στον Ιππόδρομο Αθηνών, όπου στις 15:26 – μετά την εκκίνηση του αγώνα στην Ακρόπολη – θα διεξαχθεί η Υπερειδική Διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018. Πιο γρήγορες, παρατεταμένες και θεαματικές στροφές με το νέο σχεδιασμό της διαδρομής θα χαρίσουν μεγάλες «κατά μέτωπο» μάχες των αγωνιζόμενων ανά δύο, εκτοξεύοντας το ενδιαφέρον των θεατών.

Ανάμεσα στα 19 κορυφαίων προδιαγραφών R5 αυτοκίνητα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018 περιλαμβάνεται και αυτό του Alexey Lukyanuk, πρωτοπόρου της βαθμολογίας του ERC και νικητή των δύο πρώτων αγώνων του 2018 στις Αζόρες και Κανάριες νήσους.

Πέντε τυχεροί συμμετέχοντες του διαγωνισμού του ΟΠΑΠ, βρέθηκαν ως συνοδηγοί στο πλευρό του, ζώντας την απόλυτη εμπειρία ταχύτητας και αδρεναλίνης!

Πέντε ιπποδρομίες παίρνουν τη σκυτάλη

Το θέαμα για τον κοινό που θα παρευρεθεί στις εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο δεν σταματάει με τον τερματισμό της Υπερειδικής Διαδρομής. Το πρόγραμμα της 22ης ιπποδρομιακής συγκέντρωσης περιλαμβάνει πέντε ιπποδρομίες στα 1.000μ., 1.200μ. και 1.800μ., με ώρα εκκίνησης τις 19:00.

Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των ιπποδρομιών στην ανανεωμένη διαδικτυακή σελίδα της Ιπποδρομίες ΑΕ, η οποία περιλαμβάνει, επίσης, στατιστικά για αναβάτες, προπονητές, ιδιοκτήτες και άλογα, καθώς και οδηγίες για αρχάριους σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα: http://www.horseraces.gr/web/guest.

Ολοκληρωμένη εμπειρία διασκέδασης

Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας οι επισκέπτες του Ιπποδρόμου θα μπορούν να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, όπως:

  • Έκθεση αυτοκίνητων (αγωνιστικά, ιστορικά κ.α.)
  • Παιχνίδια με τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα σε μικρογραφία της πραγματικής πίστας
  • Φουσκωτά παιχνίδια

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού προσφέρεται δωρεάν πάρκινγκ σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα