Ολοκληρώθηκε η ομιλία Ράμα στην Αθήνα: “Δεν ήρθα για να προκαλέσω”

Παρουσία περίπου 5.000 ανθρώπων, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας ξεκίνησε από την ελληνική πρωτεύουσα την περιοδεία του στην Ευρώπη

Με χορωδίες, τραγούδια και χορό, «συνοδεύτηκε» η ομιλία του Έντι Ράμα στο Γαλάτσι. Ο Αλβανός πρωθυπουργός έφτασε στις 12:00 στο Κλειστό του Γαλατσίου όπου πλήθος Αλβανών είχαν σπεύσει από νωρίς για να τον ακούσουν.

H επίσκεψη του Ράμα ήταν καθαρά ιδιωτική, όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, αφού ο Αλβανός πρωθυπουργός δεν είχε καμία θεσμική συνάντηση με κάποιον εκπρόσωπο της ελληνικής κυβέρνησης.

Παρουσία περίπου 5.000 ανθρώπων, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας ξεκίνησε από την Αθήνα την περιοδεία του σε πόλεις της Ευρώπης.

Εικόνες από την ομιλία του Ράμα στο κλειστό του Γαλατσίου

Την εκδήλωση άνοιξαν οι τραγουδιστές Νόιζι και η Έρα Ρούσι, ενώ υπήρξαν άλλες οκτώ ομιλίες πριν από αυτή του Ράμα, ο οποίος έφτασε με σημαντική καθυστέρηση στο Γαλάτσι, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Μόλις ανέβηκε στη σκηνή, ακούστηκε ο αλβανικός εθνικός ύμνος και πριν την ομιλία του το κοινό φώναζε «Έντι, Έντι», σε ένα στάδιο κατάμεστο από αλβανικές σημαίες, ενώ στα μάτριξ τοποθετήθηκαν και οι ελληνικές.

 

Ο Ράμα, ξεκινώντας την ομιλία του, είπε πως «δεν ήρθα να προκαλέσω, ήρθα να μιλήσω στον λαό μου», κάτω από έντονα χειροκροτήματα.

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση του Έντι Ράμα στο Γαλάτσι:

 

Φωτογραφίες: Intime, Eurokinissi

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα