Ολομέτωπη επίθεση στον Μπουτάρη από μέτωπο δημοτικών συμβούλων

Μέτωπο κατά της διοίκησης Μπουτάρη συνέστησαν έξι δημοτικοί σύμβουλοι προερχόμενοι όλοι από δημοτικές παρατάξεις της Κεντροαριστεράς. Οι έξι αυτοί είναι οι ανεξάρτητοι προερχόμενοι από την παράταξη του δημάρχου  Παναγιώτης Αβραμόπουλος (πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου), Κωνσταντίνος Ζέρβας, οι σύμβουλοι της διοικούσας παράταξης “Πρωτοβουλία” Ανδρέας Κουράκης και Γιώργος Αρβανίτης, η επικεφαλής της παράταξης “Γειτονιές σε Δράση” Μόνικα Αϊβάζογλου και ο δημοτικός σύμβουλος της “Ανοιχτής Πόλης”, Γιώργος Αβαρλής, οι οποίοι παραχώρησαν και συνέντευξη Τύπου.

Όλοι αναφέρθηκαν σε “αποτυχίες” της διοίκησης Μπουτάρη, σχετικά με την καθαριότητα, την ελεγχόμενη στάθμευση, τον οργανισμό εσωτερικής υπηρεσίας, καθώς και στην απουσία έργων στην πόλη. Άσκησαν έντονη κριτική στον κ. Μπουτάρη, κάνοντας λόγο για “κακό και αποτυχημένο δήμαρχο” και “ανυπαρξία έργου” στη δεύτερη θητεία, λέγοντας πως “περιφρονεί τις απόψεις των δημοτικών συμβούλων” στις συνεδριάσεις και πως η συζήτηση για τα προβλήματα της πόλης γίνεται “στη βάση της ατάκας”.

Υποστήριξαν πως η ομάδα των “έξι” δημιουργήθηκε γιατί παρουσιάστηκε “έλλειψη αντιπολίτευσης στον κεντρικό δήμο” και κάλεσαν όσους δημοτικούς συμβούλους επιθυμούν να συμπαραταχθούν σε αυτό το μέτωπο προσθέτοντας πως οι δημοσκοπήσεις δείχνουν “κατάρρευση της διοίκησης Μπουτάρη”.

Διαβάστε επίσης